Cautare

1739 de rezultate pentru "antena 1 pitesti crima de la suseni" (4.57 secunde)
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine.
Antena 3: ... Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
'Raduleasca isi da aere de doamna' Dupa jignirile Mihaelei Radulescu, Teo Trandafir a reactionat dur Cuvinte grele si replici acide. Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi:
Participantii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor (BNR), desfasurat sambata la Bucuresti, l-au acuzat pe fostul presedinte Ion Iliescu ca “a furat Revolutia“ si ca a instalat in fruntea statului oameni ai fostului regim comunist.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
'Motto:" Taticu, astia s-au tampit de tot! Ei cred ca daca au ajuns la putere, numai ei au dreptate si ignora ceea ce este vizibil si cu ochii inchisi - nemultumirea populatiei!
In timp ce Dinel Staicu are doua luni la dispozitie sa utilizeze toate parghiile pentru a convinge membrii AGA de la SIF sa nu-l debarce din functia de presedinte, Curtea Europeana a Drepturilor Omului se pregateste de o pronuntare in plangerea adresata de actionarii Bancii Internationale a Religiilor - institutia bancara la a carei scufundare a pus umarul si afaceristul craiovean.
O tentativa de crima Iulia Mihut e o fata dulce de 23 de ani care, pana vineri noaptea, adica acum trei zile, visa la familie, copii si fericire. Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei.
Alegatorii europeni nu par a fi prea incantati de reunificarea istorica a Europei. Britanicii sunt foarte sceptici cu privire la extinderea UE, iar ultimul eurobarometru arata ca peste jumatate dintre cetatenii europeni sustin procesul de extindere, in timp ce 13 la suta sunt indecisi.
PC intentioneaza sa depuna la Parlament saptamana viitoare un proiect de lege care sa interzica infractorilor romani sa mai paraseasca tara o perioada de zece ani dupa ce si-au ispasit pedeapsa pentru crima, viol, talharie, proxenetism si pentru alte fapte grave.
Desfiintarea Directiei Politiei de Frontiera (DPF) Constanta a scos pe "piata" circa 90 de politisti care trebuie sa-si gaseasca un nou loc de munca.
Sorin Rosca Stanescu) Falsificarea recensamantului complica extrem de mult situatia Romaniei. ... Pentru a putea sa-si decupeze colegiile electorale conform intereselor politice, tartorii PD-L au utilizat la maximum instrumentul politic numit Institutul National de Statistica.
OLGUTA L-A CALCAT IN PICIOARE PE MARLAN Ma bucur nu doar politic pentru victoria Olgutei asupra grobianului de Solomon. L-a batut de l-a jucat olteneste. ... Imi pare bine rau de tot. ... Stiti prea bine ca sunt antifeminista, si ca simpatizanta de dreapta, detest criteriile cantitative si pledez pentru meritocratie.
IPS Pimen afuriseste clasa politica Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, IPS Pimen, tuna si fulgera impotriva demnitarilor romani si a liderilor Uniunii Europene, personaje de-a dreptul "diabolice" in opinia lui. Inaltul ierarh s-a dezlantuit la Manastirea Putna, unde a avut loc privegherea Sfantului Voievod Stefan cel Mare.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. ... Sunt, nu un atentat la Constitutie ci, eventual, o prostie.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic. "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
Primarul orasului Harsova, Tudor Nadrag este extrem de nemultumit de Miniera Medgidia S. ... , care a transformat muntele de pe malul Dunarii intr-un dezastru ecologic. "Am reclamat la Ministerul Mediului crima ecologica produsa la Harsova de Cariera de piatra, insa, din data de 17 martie a.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, azi, ca un nou imprumut de la FMI reprezinta o crima impotriva poporului roman, in conditiile in care actuala putere foloseste acesti bani pentru a "cumpara" un an de stat in functie.
Sportul mondial este zguduit de o crima oripilanta petrecuta in Australia. Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh (55 de ani), a fost injunghiat mortal, in noaptea de joi spre vineri, in locuinta sa, de fiul sau.
google-analytics.com