Cautare

61441 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (5.35 secunde)
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
www.antena.ro informeaza: Numerologul Mihai Voropchievici a explicat, la emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, cele cinci semne din palma care arata ca vei fi bogat. ... Nu trebuie sa va ganditi ca e ca steluta din varful bradului.
La Antena 3, la dezbaterea organizata de Razvan Dumitrescu.
Americanii au spus ca vor sustine opozitia, daca va veni la putere Liderul PSD in direct din studiourile CNN din Washington, despre vizita sa in SUA Victor Ponta, copresedinte al USL, a intervenit joi seara, la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, in direct de la studiourile CNN din Washington, si a dat detalii despre vizita sa in SUA.
In seara in care am anuntat taierea salariilor nu am putut vorbi nici cu sotia, nici cu fata cea mare." - "Ma gandeam ce au inteles romanii carorar le-ai taiat un sfert din salariu.
• Toti prefectii, cei care aplica in teritoriu politica Guvernului • Parchete - ai caror sefi au fost numiti de premierul Ponta • Curtea Constitutionala, unde acum USL are 5 - 4 • Deconcentratele, regii, autoritati, comisii nationale si altele asemenea • CNA, TVR si Radio Romania • Majoritatea covarsitoare a Consiliilor judetene si a sefilor acestora • Majoritatea covarsitoare a Consiliilor locale • Majoritatea covarsitoare a primarilor • Sefii SRI si SIE provin din randurile PSD Mai vreti?
Am reusit in 2018, dupa multi ani de eforturi si diligente, sa infiintam studioul teritorial Radio Romania Brasov FM, prin reorganizarea statiilor locale Antena Brasovului si Antena Sibiului.
Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", din 20 mai, la Realitatea TV Mihaela Radulescu va prezenta "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, care va fi difuzata din 20 mai, in fiecare duminica, la Realitatea TV, o televiziune detinuta de fostul sot al vedetei, Elan Schwartzenberg.
Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane.
Iar Voiculescu, evident, si-ar fi crescut nepotii linistit pe genunchi si ar fi facut ce vroia el in continuare la Antena 3, s-ar fi jucat cu ea cum se joaca matele cu motoceii la stalpul hornului, in loc sa-i fie preluata de baietii cu ochii albastri si sa se joace ei cum vor gradele lor cu ea.
Leonard Miron, in varsta de 50 de ani, a fost diagnosticat cu cancer anul trecut, insa abia acum a avut curajul sa vorbeasca despre perioada grea prin care trece, intr-o emisiune de la Antena Stars. ... Soiul rau nu piere!, a declarat Leonard Miron la Antena Stars.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. ... Nu fata de eroismul atribuit propagandistic ostaticilor din presa Puterii, ci de destinul celor trei in zilele urmatoare.
Duminica trecuta, la sosirea in tara a celor trei jurnalisti dupa o inchisoare de 55 de zile, am comentat in direct, pe Antena 1, evenimentul. ... Nu fata de eroismul atribuit propagandistic ostaticilor din presa Puterii, ci de destinul celor trei in zilele urmatoare.
Au fost proteste in mai multe localitati din Suceava. Localnicii din satul Buda s-au alarmat dupa ce acolo a aparut structura metalica a ceea ce ei au inteles ca va fi o antena 5G.
Cand veti vedea aceste lucruri sa fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicesti, patriarhi, preoti sa stiti ca venirea lui Lucifer este aproape si mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol si Hristos.
Transmis, oricum, doar de TVR INFO vreo ora si de Antena 3, mai putin - ca doar n-a devenit televiziune de adormit audienta.
Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca semnaturile se strang la Teatrul Nottara. Mircea Diaconu a demisionat din PNL, dupa ce liberalii au fost fortati de o decizie a ANI sa-l scoata de pe lista candidatilor.
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna. ... Pornind de la aceasta afirmatie, fostul premier si presedinte al PSD a declarat la Antena 3:
Puteti citi in continuare stenograma in care mogulul Voiculescu vorbeste despre unii angajatii din trustul sau nu tocmai magulitor si promite ca va face totul pentru a spala imaginea de spion a lui Codrut Seres prin intermediul Jurnalului National.
google-analytics.com