Cautare

133 de rezultate pentru "angajari" (3.56 secunde)
Fosta dactilografa a lui Victor Stanculescu a fost acuzata de jonglerii cu banii statului, la Loterie, de sponsorizari catre oameni din PC, angajari pe pile, fara concurs, ale unor colegi din partid la institutia pe care a condus-o, a facut obiectul unor plangeri penale, pentru fals si uz de fals, i-a fost saltat permisul de conducere etc.
Geambazi sustine ca firma, care mai are in prezent 70 de angajati, va mai face angajari, in functie de lucrarile existente, dar ca nu este interesata in prezent sa participe la licitatii de lucrari publice.
Producatorul american va ajunge la capacitatea maxima de 300.000 de masini abia in 2013, iar de la anul va incepe sa faca angajari.
Iar unele banci precum UBS sau Morgan Stanley au realizat in ultima perioada angajari masive pentru departamentul de tranzactionare. Astfel, aceasta masura vine in contrast cu intentia autoritatilor de a ingradi asemenea activitati bancare.
Cu toate ca Johnson Controls a publicat deja cateva anunturi de angajare, surse de la Ford afirma ca nu se vor trece la angajari mai devreme de 2011.
Cu toate acestea, Guvernul Boc a aplicat restructurarea nediferentiata a sectorului bugetar, in contextul in care cifrele arata ca exista domenii care au nevoie de angajari (sanatate si educatie) si sectoare care necesita restructurari serioase (administratia publica locala si centrala).
Potrivit expunerii de motive, aceasta masura va duce la cresterea numarului de angajari, estimandu-se 100.000 de noi locuri de munca.
500 de noi locuri de munca Jan Gijsen a mentionat ca de saptamana viitoare incepe procesul de recrutare a 500 de persoane, care vor fi angajate rapid, urmand ca la finalul anului sa mai aiba loc alte angajari in uzina craioveana:
Presedintele Ford Romania, Jan Gijsen, a precizat recent, cu prilejul lansarii Ford B-Max in Romania, ca procesul de recrutare nu se opreste la cele 500 de posturi ce vor fi create la Ford pana in iunie, ci catre finalul anului vor mai fi angajari, pentru fabrica de motoare, fara a preciza cate posturi vor mai fi scoase atunci.
In plus, au aparut firme noi, au venit furnizori noi ai Ford, care au facut angajari noi si platesc impozite si contributii pe salarii.
De asemenea, el a mai aratat ca incasarile mai mari la contributii se datoreaza noilor angajari pe la diversi furnizori ai Ford, precum si masurilor de combatere a muncii la negru, intreprinse de Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
Unele ministere sau institutii ar putea sa faca angajari peste nivelul negociat cu institutiile financiare, dar pe ansamblul personalului bugetar se va pastra regula o angajare la sapte plecari, a declarat ieri vicepremierul Florin Georgescu.
- Chiar inainte de aceasta decizie, la Antena 1 a fost un val de angajari si achizitii de formate. Erati mai cumpatati daca v-ati fi gandit la un asemenea verdict?
Dar producatorii si comerciantii vor putea sa-si creasca marjele de profit si sa injecteze resurse financiare suplimentare in afacerile lor: fie investitii, fie noi angajari, fie cresteri de venituri pentru salariati.
La cateva zile, au deschis la banca un cont pe numele companiei lor, Google Inc si au depus 100.000 de dolari, bani primiti cu imprumut de la Andy Bechtolsheim, cofondatorul Sun Microsystems. Imediat au inceput sa faca si angajari, printre primii fiind colegi de facultate de la Standford.
Resimtind inca influenta crizei, 2013 a adus cateva schimbari in evolutia pietei muncii din Romania, in privinta domeniilor de activitate care s-au facut noi angajari, a sectoarelor nevoite sa blocheze procesele de recrutare si a oportunitatilor de angajare la nivel local sau international.
Reprezentantul Aerostar Bacau, Sorina Iustina Palko, a declarat ca "anul acesta, in cadrul Aerostar a avut loc o infuzie de personal tanar, s-au facut numeroase angajari vizand in special tinerii in ideea de a-i forma si de a le transmite know how-ul de care noi beneficiem.
- Prin deblocarea posturilor, anul aceasta, la UPU, s-au mai facut angajari de personal mediu sanitar si auxiliar (asistenti medicali, operatori si registratori medicali, infirmieri, brancardieri etc.).
Ce ar mai conta alte pierderi si alte angajari, daca tot nu poate fi facut profitabil? - Ministrul Finantelor se jura ca deficitul va ramane sub 3%.
Desi primaria a facut investitii din fonduri europene si unitatile sunt pregatite sa-i astepte pe cei mici, Inspectoratul Scolar nu face angajari.
google-analytics.com