Cautare

2271 de rezultate pentru "ajf dolj republicani" (3.86 secunde)
"De exemplu, eu sunt monarhist, dar intrucat 90% dintre noi sunt republicani, datoria mea este sa apar republica romana, asa cum este ea.
El preia astfel una dintre temele favorite ale adversarilor sai republicani. Nu stiu daca este suficient. Pentru George Bush sr.
"Va scriu in numele tuturor romanilor, republicani sau monarhisti, care-si iubesc tara si isi respecta istoria.
Acum, cand Regele nostru (pentru ca, fie ca suntem regalisti sau republicani, Regele ne apartine tuturor) se apropie de 90 de ani, e momentul sa fim la inaltimea acestui moment, sa ne bucuram impreuna si sa ii oferim M.S.
Liderii social-democrati, desi sunt republicani convinsi, si-au calculat foarte bine pasii. S-au asociat deschis conceptului de unitate si normalitate, adica exact cum este perceputa acum de foarte multi romani Casa Regala de Romania.
Fiindca, potrivit candidatilor republicani la presedintia Americii, "Europa e socialista si reprezinta un pericol la adresa economiei globale. E posibil ca, in toate acestea, sa fie un sambure de adevar.
Sunt din toate straturile sociale, din toate curente ideologice, republicani si monarhisti. Nu cred ca ii uneste doar ura fata de Basescu.
Americanii raman cu scutul lor, vor comanda ce trupe vor pe flancul estic, pot sa schimbe cifrul, sa controleze Kogalniceanu, sa faca flota in Marea Neagra si alte asemenea lucruri care nu depind de republicani sau democrati, si cu atat mai putin de romani.
In perceptia generala, fie ca e vorba de republicani sau de democrati, orice incercare "de a face economia mai putin brutala, de a avea mai mare grija de concetatenii care nu au la fel de mult noroc", ar ucide progresul al Americii si ar transforma-o intr-o Europa stagnanta economic.
In intervalul 5-9 mai s-au desfasurat turneele zonale la juniori republicani A, Oltenia fiind reprezentata de Pandurii Targu Jiu si Gaz Metan Severin.
Care mai este deosebirea intre conservatori si laburisti in Marea Britanie, intre democrati si republicani in SUA? Avem ce reprosa politicianului Thatcher, aceasta "Doamna de Fier".
La 14 iulie 1795, in mod oficial, La Marseillaise, melodia cantata de soldatii republicani din Marsilia la intrarea lor in Paris, a devenit imnul national al Frantei.
Republicani, ma rog, cu totii Descoperisera alt mod De-a da cuvant la noi emotii Si se-nchinau la Voievod. O fi vreo asemanare?
Republicani, ma rog, cu totii Descoperisera alt mod De-a da cuvant la noi emotii Si se-nchinau la Voievod. O fi vreo asemanare?
Senatorii americani au afirmat ca suspecteaza concernele petroliere ca profita incorect de actuala situatie de pe piata pentru a-si rotunji veniturile. Mai mult, senatorii republicani au cerut impunerea unei taxe pe profiturile concernelor petroliere, pe principiul Robin Hood!
Dupa intalnire, senatorii republicani au postat mesaje de sustinere, pe Twitter. La finalul intalnirii, unii senatori americani au strigat "Slava Ukraini".
Institutiile democratice, verificate prin secole, func-tioneaza asa cum trebuie, iar acum, in conditiile coabitarii intre republicani si democrati, au la indemana atuuri suplimentare.
Cu diferenta ca democrat-liberalii nostri vor fi sustinuti de Basescu, in timp ce Obama declara ca "daca au fost comise crime, ar trebui investigate", adaugand ca nu doreste "ca primul sau mandat sa fie perceput de republicani ca o vanatoare de vrajitoare".
Cu diferenta ca democrat-liberalii nostri vor fi sustinuti de Basescu, in timp ce Obama declara ca "daca au fost comise crime, ar trebui investigate", adaugand ca nu doreste "ca primul sau mandat sa fie perceput de republicani ca o vanatoare de vrajitoare".
Doar 31% dintre democrati si 44% dintre republicani ii mai vor pe Biden sau Trump. Trump conduce cu 43% fata de Biden (36%) cand vine vorba de sustinerea populatiei.
google-analytics.com