Cautare

137 de rezultate pentru "adam" (3.94 secunde)
Nu am avut niciodata sentimentul ca s-a constituit un grup infractional organizat, Gheorghe Paltin-Sturdza mi-a fost prezentat de Ioan Adam pe care il cunosc de zece ani de zile, fiind un coleg in Parlament si in mandatul anterior.
Profesorul Adam Maciejewski, seful echipei care a realizat complicata grefa, citat de agentia PAP, a declarat : Â'Am fost surprinsi de rapiditatea cu care Michal a inceput sa respire si sa vorbeasca Â'.
Prin botez, bebelusul este crestinat, este primit in randul Bisericii, ii sunt iertate pacatele stramosesti de la Adam si Eva si primeste in el Duhul Sfant de la Dumnezeu.
Intr-un articol publicat vineri de The New York Times referitor la situatia politica mai ampla din SUA si intitulat DONALD TRUMP AR PUTEA AMENINTA STATUL DE DREPT, SUSTIN EXPERTI, jurnalistul Adam Liptak prezinta mai multe opinii pro si contra eventualei alegeri a lui Trump in functia de presedinte al SUA, la scrutinul din noiembrie acest an.
LIECHTENSTEIN ALOIS PHILIPP MARIA, PRINT EREDITAR AL LIECHTENSTEINULUI GUVERNEAZA PROVIZORIU MONARHIA, DIN 2004, IN LOCUL TATALUI SAU PRINTUL HANS ADAM AL II-LEA.
Costica Adam, Dr. Cristina Constantinescu si Angel Irimia. Ai un animalut de companie? Un catel, o pisica, un papagal, sau poate un mic rozator?
Eva este prezentata ca fiind o persoana mult mai slaba din fire decat Adam, ce se lasa ademenita de sarpe care o ispiteste sa manance marul.
Conform lui Doug Halleaux, guvernul este interesat in special de Proiectul ADAM al grupului TTSA, pe care l-a descris drept o scotocire globala pentru colectarea si evaluarea materialelor noi.
Dar sintem si noi in situatia lui Adam caruia Dumnezeu, aratind-o pe Eva, i-a spus sa-si aleaga femeia care-i place.
Pe chipurile lui Adam si Evei, Masaccio a reusit in chip genial sa materializeze enorma lor durere. In Domul florentin am vazut grupul statuar "Pieta", al lui Michelangelo, poate cea mai impresionanta sculptura din cate s-au realizat vreodata.
Ca aceea a lui Adam atunci cand Dumnezeu i-a permis sa-si aleaga femeia care-i place. Diverse categorii ale populatiei privesc diferit viitoarea (posibila) aderare.
Prima deconspirare apartine lui Dumnezeu, care l-a chemat pe Adam, aflat la o bere cu suporterii echipei Steaua, si i-a spus:
Toate suferintele de care avem acum parte sunt urmarea nesabuintei Evei si a lui Adam de a cunoaste adevarul, motiv pentru care au si fost alungati din Rai.
dor scaldat in coasta de Adam; dor scaldat in Paradis de Biblii; dor scaldat in brazii de Craciun; dor scaldat in cozonaci de Pasti;
Se spune ca, dupa facerea lumii, cand Dumnezeu s-a hotarat sa creeze femeia, a facut-o pe Eva dintr-o coasta a lui Adam.
Cand ai in ADN genele stramosului primordial Adam, poti sa spui ca toata lumea este a ta. In sensul ca esti tot atat de prezent in ea pe cat este Dumnezeu in toate cele pe care le-a creat;
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Report, de la Orange Sport, si a vorbit despre refuzul lui Adam Nemec de a veni la FCSB, dar si despre amenda primita de Darius Olaru.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com