Cautare

137 de rezultate pentru "adam" (3.90 secunde)
Counting Crows format din Adam Duritz (solist), Jim Bogios (tobe), David Bryson( chitara), Charlie Gillingham (clape), David Immergluck (chitara), Millard Powers (bass) si Dan Vickery (chitara), a vandut peste 20 de milioane de albume in toata lumea dupa ce a dat lovitura in industria muzicala cu albumul de debut AUGUST AND EVERYTHING AFTER in 1993, album ce a fost premiat cu mai multe discuri de platina.
Daca Matteo a cucerit topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum Andale, Gandesc cu voce tare, Amandoi, Mi-e bine (alaturi de Lidia Buble), Uddi a lansat si el multe hituri, cum ar fi Aseara ti-am luat basma, Vagabondul vietii mele, Adam si Eva, Prietena ta (alaturi de Randi si Nadir) sau Ipotecat (in colaborare cu Delia).
Daca baietii de la Les Elephants Bizarres au deschis concertul Maroon 5 din Bucuresti, de anul trecut, Ioana Ignat este finalista Vocea Romaniei 2016, iar Adam Levine, solistul trupei, este jurat in cadrul emisiunii concurs, in SUA.
Trupa Maroon 5, alcatuita din solistul Adam Levine, chitaristul James Valentine, pianistul si chitaristul Jesse Carmichael, basistul Mickey Madden, claparul PJ Morton si tobosarul Matt Flynn - a lansat si un videoclip al piesei What Lovers Do.
ANTONIA â€" Tango https://www.youtube.com/watch?v=RhEa1s42jbg&feature=em Piesa a fost compusa de Trey Campbell care a colaborat cu Adam Lambert, Kehlani, Bebe Rexha si produsa de David Ciente (Lariss â€" Dale Papi, INNA â€" Ruleta feat.
In popor exista credinta ca odata cu Invierea Domnului nostru Iisus Christos se deschide raiul pentru cei tinuti in iad, de la Adam si pana la venirea Mantuitorului si ramane deschis de la Inviere pana la Duminica Tomei.
Wendell a compus piese impreuna cu echipa sa pentru artisti precum Alexandra Stan, Anda Adam, Oana Radu, Chris Thrace si altii.
Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, Mel Brooks, Fran Drescher Gen film: Animatie, Comedie, Familie, Fantastic Premiera in Romania:
Artisti din muzica, precum Stefan Banica, Anda Adam, Corina si Connect-R au marcat, prin concerte, in anii trecuți, inchiderea festivalului.
Cartea include imagini din toate perioadele trupei Queen, de la Freddie Mercury si pana la solistul american Adam Lambert.
Cei doi au participat la filmari alaturi de actorul Adam Driver, insa s-au placut imediat. In imaginile publicate din timpul pictorialului, cei doi actori par sa se simta foarte bine unul in compania altuia, iar Brad o face pe Charlize sa rada copios.
Ce-si doresc barbatii - What men want 2D este: comedie, fantastic, romantic Distributie:Taraji P. Henson, Wendi McLendon-Covey, Max Greenfield Regizor: Adam Shankman
Targul pescaresc a fost conceput de mine impreuna cu Marius Adam", ne-a spus Karoly Balint. Si in week-endul acesta puteti gasi preparate din peste la targul din Parcul "Lia Manoliu" din Bucuresti.
Maluri de Prut, De la Barca la Viena si inapoi, Album omagial Adrian Paunescu Concurs poezie - anuntarea castigatorilor Recitari din opera poetului - Eusebiu Stefanescu, Dorel Visan, Adam Erzsebet, Rodica Mandache si studentii sai Duminica, 21 iulie 2013 • Ora 10.00 - Atribuirea numelui Adrian Paunescu unei strazi din Craiova • Ora 11.30 - dezvelire bust Adrian Paunescu pe Aleea Personalitatilor de langa Teatrul National Marin Sorescu • Ora 20.00:
Pojum a explicat ca samariteanul milostiv este Cristos, ca omul fara nume, batut si jefuit il reprezinta pe Adam, adica "orice om din orice loc si din orice timp, subjugat de slabiciune, de pacat", hanul reprezinta Biserica, "un loc care ii primeste pe toti", iar hangiul este "omul care ii primeste pe toti", prefigurand slujitorul Bisericii, preotul.
Daca ar fi sa luam in considerare textul din Vechiul Testament care spune ca Adam, Seth sau Enos au trait toti peste 900 de ani, atunci chiar ca ar trebui sa-i cautam pe oamenii matusalemici dar nu in viitor, ci in trecut...
Creatia intreaga participa la aceasta bucurie negraita, intrucat ea este regasirea bucuriei pe care au trait-o Adam si Eva in Rai, inainte de a cadea in neascultare si instrainare de Dumnezeu.
Tiroida este situata la baza gatului, putin mai jos fata de "marul lui Adam". Glanda tiroida regleaza metabolismul, functionarea sistemului nervos central, a celui cardiovascular, digestiv si muscular.
Adina Buzatu, Dana Savuica, Anda Adam, Simona Patruleasa si Roxana Iliescu cu sotul ei. Un alt aparat achizitionat recent de la cei de la Miko Beauty Center este si Huber Motion LAB (platforma oscilanta).
Tu ai facut pe Adam si Tu ai facut pe Eva, femeia lui, pentru a-i fi ajutor si sprijin, si din ei s-a nascut neamul omenesc.
google-analytics.com