Cautare

3427 de rezultate pentru "actiunu bcr 2010" (2.73 secunde)
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS).
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
• Timp de doi ani, in perioada octombrie 2010 - februarie 2013, Alexandru a ocupat functia de Social Media Manager la Banca Comerciala Romana, iar in prezent coordoneaza un departament de Facebook Marketing (strategie si implementare de campanii si proiecte speciale), in cadrul agentiei Spada.
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat miercuri ca pe parcursul lunii iulie si in primele zile din luna august s-a extins cu inca 20 de unitati bancare, ajungand in prezent la 440 de sucursale la nivel national, din care 73 de unitati sunt numai in Bucuresti.
Camin Extra/Super BCR-credit imobiliar in lei sau in valuta (euro si dolari) care permite cumpararea sau construirea de imobile, cumpararea de terenuri aflate in intravilan, precum si acoperirea cheltuielilor pentru amenajari, modernizari, viabilizari si reparatii de locuinte.
Banca Comerciala Romana (BCR) va opri functionarea unor bancomate, in noaptea de vineri spre sambata, intre orele 1.00 si 3.00, pentru efectuarea unor lucrari de extindere a aplicatiei informatice care permite acceptarea de carduri cu chip, a anuntat institutia de credit.
Cardurile Bancii Comerciale Romana (BCR) nu vor putea fi folosite de sambata, 5 aprilie, ora 23:00, pana cel tarziu duminica, 6 aprilie, la ora 05:00, din cauza unor operatiuni de imbunatatire a sistemului informatic, a anuntat, vineri, banca.In aceasta perioada nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii cu cardurile BCR, iar reteaua de bancomate (ATM) si aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS) nu va fi operationala, se mai precizeaza in comunicatul BCR.
BCR va opri functionarea sistemului de carduri, de sambata seara de la ora 23.00, pana cel tarziu duminica, 4 Mai 2008, ora 18.00, a anuntat banca.In aceasta perioad nu vor putea fi efectuate niciun fel de tranzactii cu cardurile BCR iar reteaua de ATM-uri si POS-uri nu va fi operationala, se mai arata in comunicatul bancii.
Un atac de phishing a fost lansat in aceasta dimineata la adresa clientilor BCR.
Dobanda platita de BCR se calculeaza adaugand o marja de 0,725% la rata LIBOR (dobanda interbancara pe piata londoneza), respectiv EURIBOR (dobanda pentru creditele interbancare in euro pe piata europeana). BCR a sindicalizat, anul trecut, un imprumut international de 100 de milioane de dolari, care a fost suprasubscris.
De pilda, Banca Comerciala Romana (BCR) si Raiffeisen Bank acorda bonusuri la cumparaturile pe card.
In ceea ce priveste privatizarea institutiei, Eugen Radulescu sustine ca ar fi o greseala ca CEC sa fie privatizata o data cu BCR, argumentand ca acest tandem nu este oportun.
google-analytics.com