Cautare

2186 de rezultate pentru "actiune divort fam iova" (7.63 secunde)
Ion Iliescu crede ca, pentru "mentalitatea anti-democratica si anti-constitutionala", pesedintele Basescu mai merita o "actiune penalizatoare" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
Potrivit Raportului curent conform Regulament 13/2004, Liviu Scarlat in calitate de presedinte al Consiliului de Administratie la SC Mangalia SA, cumpara de pe piata un numar de 121.500 actiuni ale SC Mangalia SA, la un pret mediu de 1800 lei/actiune (aproximativ 218,7mil.
actiuni SNP, la un pret mediu de 0,5533 RON/actiune. ... Aeroteh Bucuresti (AER) a hotarat in AGA din 12 aprilie acordarea unui dividend in valoare de 0,3327 RON/actiune.
Titlurile SIF Oltenia au atins nivelul de 4,28 lei/actiune, în crestere cu 8,35%, iar cele ale Santierului Naval Orsova 14,5 lei/actiune - cu o apreciere de 11,54%.
Titlurile SIF Oltenia au atins nivelul de 4,28 lei/actiune, în crestere cu 8,35%, iar cele ale Santierului Naval Orsova 14,5 lei/actiune - cu o apreciere de 11,54%.
Conform informatiilor furnizate de Intercapital Invest Craiova, în luna martie s-au tranzactionat 102.934 de actiuni, la preturi cuprinse între un maxim de 29,5 lei/actiune si un minim de 21,2 lei/actiune.
SIF Oltenia - 2,84 lei/actiune (-4,38%), Alro Slatina - 6,7 lei/actiune (+1,52%), Electroputere Craiova - 0,66 lei/actiune (-0,75%), Automobile Craiova - 25,1 lei/actiune (+4,15%).
SIF Oltenia - 2,00 lei/actiune (+4,17%), Alro Slatina - 5,8 lei/actiune (+1,75%), Electroputere Craiova - 0,7 lei/actiune (+64,71%), Automobile Craiova - 26,5 lei/actiune (+3,11%).
Sperante ar mai fi Printr-o scrisoare adresata in luna iunie autoritatilor romane eram anuntati ca, in urma auditului desfasurat in Romania in perioada 3-10 iunie 2008, Bucurestiul trebuie sa prezinte un plan de actiune care sa remedieze deficientele descoperite in managementul si sistemul de control al Agentiei SAPARD si anunta sistarea fondurilor pentru 2008, aici fiind inclusa si decontarea a 28,3 milioane de euro, cheltuielile aferente primului trimestru al anului 2008, pentru care Romania a facut aplicatie pentru decontare.
SIF Oltenia - 0,8050 lei/actiune (+0,62%), Alro Slatina - 3,92 lei/actiune (+7,40%), Electroputere Craiova - 0,2430 lei/actiune (+5,65%), Automobile Craiova - 18,6 lei/actiune (+24,0%).
Oltchim Ramnicu-Valcea a crescut in octombrie de la un minim 0,53 lei pe actiune, la un maxim 1,84 lei pe actiune, acum transferandu-se in jurul valorii de 1,3 lei pe actiune (miercuri - n.r.).
Cine se asociaza in Grupuri de Actiune Locala (GAL-uri) poate accesa fonduri nerambursabile de 2,8 milioane de euro pe proiect. ... Pot sa devina membri ai acestei retele fermierii, companiile din agricultura, autoritatile locale, Grupurile de Actiune Locala (GAL-uri), organizatiile nonguvernamentale si alti "actori"
Nutricosmeticele au actiune sistemica la nivelul intregului organism, refac structura pielii de la nivel celular, stimuleaza microcirculația, hidrateaza pielea din interior, intaresc unghiile si firul de par.
Ca urmare, chiar daca vom fi daruiti cu o noua guvernare PSD ea va fi, vorba rapsodului, la fel ca prima, dar mai slaba, motiv pentru care PSD va trebui sa se poarte deosebit de curtenitor cu haremul sau puristo-udemerist daca nu vrea sa ajunga la un divort de rau augur pentru rozele avide de putere.
Divortul Insa, primele semne clare de divort au aparut in urma cu trei saptamani, cand Ponta si Antonescu s-au contrat pe alta tema grea:
Divortul Insa, primele semne clare de divort au aparut in urma cu trei saptamani, cand Ponta si Antonescu s-au contrat pe alta tema grea:
Ea blonda, tanara si ambitioasa, el trecut prin viata, cu un divort la activ si afaceri cu statul. Asa erau Elena Udrea si Dorin Cocos in data de 26 decembrie 2003, cand s-au casatorit civil la New York.
- A sosit momentul unui divort amiabil intre tara si monarhie. El a scos dintr-o mapa un act de abdicare gata scris, pe care i-a solicitat Regelui sa-l semneze (documentul nu respecta formularea uzuala a decretelor regale, aratand prin insasi aceasta ca este un fals, intocmit de persoane straine).
- Celor care ma intrebau de divort le spuneam ca daca Romania se integreaza in NATO, eu m-am integrat cu Tamara.
Vestea impacarii celor doi a venit ca un soc pentru gurile rele care credeau ca cel de-al patrulea divort va fi definitiv.
google-analytics.com