Cautare

6896 de rezultate pentru "accidente rutiere e 70 rutiere 2010 martie" (3.20 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
21 martie - 20 aprilie DRAGOSTE: Noul an incepe cu complicatii, care vor atinge punctul culminant in martie. ... Pana in martie vei rezista eroic acolo unde te afli, dar in aprilie vei fi tentat( a) sa iei o decizie radicala.
- Sambata, 14 Martie 2020 Mai racoros Temperatura minima: ... 2% - Duminica, 15 Martie 2020 Mai frig Temperatura minima: ... 2% - Luni, 16 Martie 2020 Partial insorit Temperatura minima:
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
ACCIDENTE RUTIERE In ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs 7 accidente rutiere, soldate cu 8 persoane ranite usor. ... Radu Beller RECOMANDARI TRAFIC Pentru a circula in siguranta si pentru a evita producerea unor accidente, le recomandam soferilor: ... - sa adapteze in permanenta viteza la conditiile meteo-rutiere;
Pe plan profesional, mai ai cateva luni bune, in care poti face schimbari benefice - la viteza redusa pana in martie, dar cu posibilitati mai mari din martie incolo.
La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.30, A. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 18 octombrie 2010, in jurul orei 20.00, M.
La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, I. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 18 noiembrie 2010, in jurul orei 09:00, D.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 6 decembrie 2010, in jurul orei 14:30, A.
Accidentele rutiere din Romania costa, anual, aproximativ 4,1 miliarde de dolari, suma calculata luand in considerare preturile anterioare declansarii crizei, potrivit unui raport al unei institutii financiare mondiale.
In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
aDe fiecare data cand il ascult - si asta se intampla des- Tudor Gheorghe imi confirma banuiala ca poezia romanesca - populara si culta - poate misca muntii.(...) Problema mea, inhaland prin toti porii melodia fiintei sale, este cum sa-mi stapanesc o lacrima de dragoste, admiratie si mandrie ca poate exista acest fenomen pe care, vorba lui Grigore Vieru, imi e mai usor sa-l pup.a Marin Sorescu (1988) Spre incantarea publicului din toata tara, spectacolul "Ce-am avut si ce-am pierdut" marca Tudor Gheorghe va fi prezentat in cel mai amplu turneu national, programat astfel:
La data de 30 mai 2011, in jurul orei 20:50, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, l-au depistat pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 04.10.2011, in jurul orei 23.55, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Calea Floreasca din sectorul 1, pe C. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 13.11.2011, in jurul orei 23.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi onaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Pe de alta parte, acestea pot prezenta defecte ascunse care pot provoca accidente. ... Si reprezentantii Autoritatii Rutiere Romane (ARR) au confirmat ca cei care nu circula pe portiuni de drumuri cu zapada, polei sau gheata nu risca sanctiuni daca nu au cauciucuri de iarna.
Cred ca e loc de cel mult doua cotidiene serioase si doua tabloide, pe piata.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... IN cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere. La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 12:45, V.
Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 10.04.2011, in jurul orei 03.35, un agent din cadrul Brigazii Rutiere, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe Str.
google-analytics.com