Cautare

1195 de rezultate pentru "accidente de circulatie" (2.57 secunde)
Deputatul PUR Daniela Popa se dovedeste prolifica din punct de vedere legislativ, depunand la Parlament trei initiative legislative.
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor. ... Fondurile destinate executiei lucrarilor la acest tronson au provenit de la Comisia Europeana, prin Programul ISPA, si de la bugetul de stat.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III. De mentionat ca tatal lui Sorin Meliu, George Meliu lucreaza pentru Serviciul Politiei Rutiere (SPR) Constanta de aproximativ 25 de ani.
De la anul, cei gasiti in neregula trebuie sa plateasca amenzi intre 30 si 50 de milioane de lei si isi vor pierde si certificatele de inmatriculare.
Cetatenii romani indreptatiti sa primeasca despagubiri in urma unor accidente de circulatie suferite pe teritoriul unui stat membru UE vor putea primi daune de la o institutie romaneasca, in cazul in care asiguratorul persoanei vinovate de accident nu achita suma respectiva in termen de trei luni.
Cand riscurile de accidentare la locul de munca nu sunt acoperite prin mijloace tehnice de protectie colectiva sau prin alte procedee de organizare a muncii, semnalizarile de securitate sau de sanatate vor salva vieti.
Cazul de fata este un exemplu tipic despre cum reusim noi, romanii, sa se complicam inutil viata. Totul pleaca de la sediul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Galati, care nu indeplineste conditiile pentru verificarea tehnica periodica a autotrenurilor si in general a autovehiculelor cu gabarit depasit.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung. „Banii fierbinti“ nu au depasit valoarea de trei miliarde de euro.
Insa, multe dintre masurile dispuse de catre Congresul american pentru investigarea ultimelor turbulente financiare si autoritatile de reglementare la nivel mondial, cu scopul de amortizare a crizelor din sistemului financiar, sunt la ani departare de a fi puse in aplicare.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Un studiu recent, condus de catre Ministerul Sanatatii, impreuna cu Ministerul Transporturilor, arata ca 23% din accidentele de circulatie se datoreaza consumului de alcool. Rezulta de aici, ca restul de 77% se datoreaza unor jeguri de indivizi, care beau doar cafea, ceaiuri, sucuri si alte porcarii de genul asta...
Romania este pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta numarului de persoane care isi pierd viata in urma accidentelor rutiere. Doar in primele sapte luni ale anului 2021 s-au petrecut peste 2500 de accidente grave de circulatie.
Isteria generalizata va fi cu greu anihilata si fenomenul nu se intimpla doar in Romania ci si in alte locuri, turcii au scos carnea de pui din meniurile restaurantelor, o timpenie evident, virusul dispare la o temperatura de peste 70 de grade Celsius.
N-am cunoscut-o personal pe Laura Stoica si nici pe cineva din preajma ei, dar ma alatur la alte milioane de romani care deplang moartea fulgeratoare a artistei.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Continui sa raman surprins de modul in care se circula pe soselele noastre. Toti parvenitii care au avut niscaiva parale pentru o masina mai bunisoara isi permit sa transforme Faleza in pista de Formula 1 fara ca cineva sa-i opreasca sau, fereasca Dumnezeu, sa-i mai si sanctioneze.
Recordul soferului grabit este cel mai recent dintr-un sir lung de ispravi la care au fost martore soselele autohtone. ... Record de viteza pe soselele din Romania. Un sofer a fost surprins de radar circuland cu 248 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui.
Automobilistii care se deplaseaza pe Valea Oltului( DN7), trebuie sa tina seama de faptul ca, pe sectorul kilometric 198 - 207, cuprins intre localitatile valcene Calimanesti - Caciulata si Brezoi, exista riscul caderii unor pietre de pe versanti.
google-analytics.com