Cautare

13255 de rezultate pentru "accidente de circulatie 11 11 2009 bucuresti" (4.09 secunde)
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
La data de 27.10.2010, mai multe confederatii sindicale vor organiza in Capitala, un miting in Piata Victoriei, intre orele 10.00 - 11.00, urmat de un mars catre Piata Constitutiei, intre orele 11.00 - 14.00 si un miting in Piata Constitutiei, intre orele 14.00 - 22.00.
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Bucuresti, trafic restrictionat. ... Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. ... Independentei, mai multe puncte de lucru; ... Fabrica de Glucoza - lucrari de supralargire.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. Dintre acestea, 13 au fost extrem de grave, caci s-au soldat cu decese, iar alte 114 cu incapacitate temporara de munca si cinci cu incadrare in grade de invaliditate.
Sa se tina cont de raspunderea personala a soferului masinii in baza CNP-ului Asociatia service-urilor auto independente (ASSAI) a transmis luni catre ASF si asiguratori propuneri care ar imbunatati modul de calcul al pretului politei RCA.
Potrivit Cancan, 134 de biciclisti au fost loviti de masini numai in 2010! In urma acestor accidente, trei persoane au decedat, 20 au fost ranite grav, iar 123 au fost ranite usor.
Instalarea pasarelor pietonale a permis desfiintarea a patru treceri de pietoni din zona centrala a statiunii Busteni, a doua treceri de pietoni din Azuga si a uneia din Comarnic.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Inmatricularile de masini noi in tara au scazut cu 24% luna trecuta, fata de luna a cincea din 2009, iar in intervalul ianuarie - mai scaderea a fost de 49%, arata datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
In doua zile, peste 600 de pietoni din Capitala au fost amendati de politistii rutieri pentru ca au traversat neregulamentar strada. Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti.
Liviu Antonesei, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea ' Al. ... Vasile Astarastoae, Rectorul Universita&tii de Medicina si ' Gr. ... Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung;
Un nou semn de circulatie introdus de Codul Rutier. Cum trebuie sa reactioneze soferii In intersectiile bucurestene, in zonele in care au loc in mod frecvent accidente de circulatie, a fost amplasat un nou nou indicator:
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie: atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta.
Taxa pe viciu il ingrijoreaza pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, in conditiile in care consumul de tigari din Romania este foarte mare. ... Statisticile arata ca romanii sunt mari consumatori de tigari.
Codul fiscal ii obliga pe cei care vor sa-si instraineze imobilele sa obtina un certificat de bonitate fiscala de la primarie, prin care sa demonstreze ca s-au achitat de toate obligatiile fata de bugetul local. Printre obligatii se numara si achitarea amenzilor de circulatie.
Pentru al treilea an consecutiv, Lidl si Politia Romana au organizat o ampla campanie de educatie rutiera la nivel national.
google-analytics.com