Cautare

8583 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a 2 persoane buzau" (3.81 secunde)
Cu sprijinul Inspectoratului General al Politiei Romane, ofiteri ai Brigazii Rutiere Bucuresti au survolat si filmat Capitala de la bordul unui elicopter al Ministerului Administratiei si Internelor.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... - incepand cu ora 08.00 va avea loc ceremonialul depunerilor de coroane la Monumentul "Eroilor militari romani cazuti la datorie" din Parcul Copilului.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... 203/2012 pentru modificarea si completarea OUG nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice a fost publicata in Monitorul Oficial nr.
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIATA PRESEI. Pasajul rutier, aproape gata. GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic.
Dupa ridicarea masinilor, MAI vine cu o alta bomba: ... Aceasta miscare vine la scurt timp dupa ce MAI a publicat proiectul de lege privind ridicarea masinilor.
Restrictii de trafic cu ocazia Maratonului International Bucuresti Sambata si duminica Maratonul International Bucuresti va lua startul din Piata Constitutiei. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta prin care valoarea punctului amenzii rutiere este plafonata la 145 de lei.
La doar o zi dupa ce o tanara si-a pierdut viata dupa ce a cazut cu masina in Dambovita, o noua tragedie a avut loc sambata, in Bucuresti.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Ilfov, care a declarat ca detine permis de conducere eliberat de autoritatile spaniole, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe sos.
Patru persoane au fost ranite usor, ieri-dimineata, intr-un accident rutier produs de un cetatean sarb pe DN 65F(Centura de Nord), care a intrat pe contrasens cu masina pe care o conducea si a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar.
Cele doua persoane, care se aflau pe capota autoturismului, la sosirea pompierilor, au fost salvate de catre acestia cu ajutorul mijloacelor de interventie din dotare.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
Ministrul de Externe Mihai Razvan Ungureanu s-a intalnit ieri la Moscova cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, cu care a analizat evolutia relatiilor bilaterale si perspectiva dezvoltarii acestora.
FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
google-analytics.com