Cautare

8583 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a 2 persoane buzau" (3.36 secunde)
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. Patru automobile sunt facute praf, iar unul a luat si foc. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. Andreea Enache, studenta la ASE in Capitala, a lovit la sfarsitul anului trecut o ambulanta BGS.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment. ... Ambulanta a fost gasita intr-un cap de pod din beton.
Comisia Europeana i-a dat cartonas galben ministerului condus de Udrea Comisia Europeana a sistat platile pentru Axa 2 a Programului Operational Regional (POR), imbunatatirea infrastructurii regionale si locale de transport, datorita deficientelor constatate, cerand autoritatilor de la Bucuresti sa verifice toate contractele de lucrari incheiate cu beneficiarii Axei 2.
"Ciclonul mediteranian responsabil de vremea severa din urmatoarele zile din zona tarii noastre s-a format deja in bazinul mediteranian. Traiectoria acestuia va fi catre partea de Est- Sud Est a continentului, va traversa zona Peninsulei Balcanice si va afecta in prima faza regiunile din partea de sud a tarii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri la Timisoara ca suspendarea ministrului Apararii Nationale, Teodor Atanasiu, anunta "decesul Aliantei DA". El a spus ca PSD nu va intra intr-un guvern minoritar, avand ca obiectiv indepartarea de la Putere a "aliantei portocalii".
Stolojan a anuntat ieri formarea Partidului Liberal Democrat. ... In plin scandal intre PNL si PD, platformistii anunta ca renunta la orice dialog cu actuala conducere liberala si ca pun bazele unui nou partid. ... "PD este aliatul si partenerul nostru", a spus Theodor Stolojan.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri, in mod oficial, obstescul sfarsit al Aliantei D.A. "Asistam practic, din cauza PD-ului, la decesul Aliantei", a declarat Tariceanu, pe treptele sediului PNL, dupa sedinta Consiliului de Conducere al Aliantei.
Petru Calapodescu) Moartea lui Florin Cioaba a fost si trebuia sa ramana un eveniment tragic al familiei si comunitatii lui, romii caldarari si nomazi, dintre care se ridicase ca lider tatal lui, lasandu-i apoi mostenire o coroana de "rege" inventat, autoproclamat.
Pretul petrolului a luat-o razna.
Pe 22 martie 2010 a murit Mile Carpenisan, la doar 34 de ani, dupa ce se aflase mai multe zile in coma. ... Vinerea trecuta Jurnalul National a lansat un apel umanitar in care timisorenilor li se cerea sa doneze sange pentru Mile Carpenisan.
Moartea lui Stefanescu, regretata si de FRF Federatia Romana de Fotbal isi exprima regretul fata de decesul fostului mare fotbalist Costica Stefanescu, intr-un comunicat dat publicitatii pe site-ul oficial al forului national.
Marea Loja Nationala Romana isi exprima regretul fata de decesul lui Radu Vasile Marea Loja Nationala Romana "1880" a dat publicitatii, joi, un comunicat in care scrie despre fostul premier Radu Vasile ca a fost "un om de convingere, umanist cu vederi liberale, economist de talent, o personalitate marcanta a epocii contemporane".
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
Copilul operat din greseala nu a suferit postoperator, numai ca bietul micut nu trebuia operat pentru ca nu avea apendicita. ... Colegiului Medicilor din Bucuresti i-au fost de ajuns cateva luni pentru a lua o decizie drept-meritata.
google-analytics.com