Cautare

1309 de rezultate pentru "accident rutier carnesti" (3.34 secunde)
Aproape ca nu este saptamina in care un microbuz de calatori sa nu fie implicat in vreun accident rutier. ... Problema e ca am ales pe altii sa faca aceste lucruri dar nu se petrece nimic altceva decit vreun accident, decit vreun botosanean mort.
Din accident a rezultat rănirea gravă a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat. Minorul, accidentat usor, a ramas sub observatie la spital.
Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului care de la spital a fost indrumat la domiciliu. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
Tragicul accident rutier s-a produs la intersectia bulevardului Iuliu Maniu cu strada Valea Cascadelor, unde femeia, o persoana fara adapost potrivit celor din zona, a traversat printr-un loc nepermis, fara se uite daca vine vreo masina.
Sapte copii au suferit contuzii si au fost transportati la spital in urma unui accident rutier produs intre un microbuz scolar si un autoturism, in localitatea Nicolae Balcescu din judetul Bacau.
Cel putin 53 de oameni au murit si alte zeci au fost raniti intr-un accident rutier in Mexic. Victimele sunt imigranti care voiau sa ajunga la granita cu Statele Unite.
Edilul Beleti Negresti care disparuse fara urma a fost gasit, dupa ce a provocat un accident rutier pe Valea Jiului.
Traficul este blocat la aceasta ora in dreptul localitatii Azuga, ca urmare a unui accident rutier grav.
Poetul basarabean Grigore Vieru a incetat din viata, in noaptea de sambata spre duminica, la Spitalul de Urgenta din Chisinau, unde era internat la reanimare, in urma unui accident auto petrecut in urma cu cateva zile, informeaza Amos News.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z. Hanmiao, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Din accident a rezultat urmatoarele: - ranirea grava a lui P. VALENTIN, care a ramas internat la spital - decesul la fata locului a lui S.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G. Gheorghe, care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu paratul etilotest rezultatul fiind negativ.
Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: - ranirea grava a conducatorului auto T. Nicolae, care a ramas internat la spital - ranirea grava a lui D.
google-analytics.com