Cautare

1411 de rezultate pentru "accident rutier carnesti" (4.74 secunde)
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z. Hanmiao, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Din accident a rezultat urmatoarele: - ranirea grava a lui P. VALENTIN, care a ramas internat la spital - decesul la fata locului a lui S.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu. In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Patru persoane si-au pierdut viata, vineri, intr-un grav accident de circulatie produs in Sectorul 3, la intersectia bulevardelor 1 Decembrie si Basarabia, informeaza Realitatea TV.
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G. Gheorghe, care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu paratul etilotest rezultatul fiind negativ.
Din accident a rezultat ranirea urmatoarelor persoane: - ranirea grava a conducatorului auto T. Nicolae, care a ramas internat la spital - ranirea grava a lui D.
Din accident a rezultat avarierea celor patru autovehicule, ranirea grava a lui M. Mihaela de 18 ani din jud. Ilfov, pasagera in microbuzul marca Mercedes Benz Sprinter, care de la spital a fost indrumata la domiciliu si unsprezece raniti usor, respectiv B.
Din accident a rezultat decesul conducatorului auto, ranirea grava a lui M. ROXANA de 35 de ani din Bucuresti si ranirea grava a lui A.
De asemenea, in accident, au fost ranite grav doua pasagere aflate in autoturismul VW Passat. Politistii au intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Ucideri din Culpa din cadrul Brigazii Rutiere.
Dintre toti pasagerii unei masini, un copil fara centura de siguranta are sanse minime de supravietuire in caz de accident. ... Agentii de la Rutiera s-au uitat cu atentie si dupa scaunele speciale pentru cei mici, obligatorii conform codului rutier.
Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C. Madalin, care de la spital a fost indrumat la domiciliu, precum si ranirea usoara a pasagerilor din autoturismul Toyota Land Cruiser, E.
Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea usoara a pasagerilor motociclului, M. MARIN si doi minori, ambii de 4 ani, care de la spital au fost indrumati la domiciliu.
Cand a aflat de accident si a venit sa-si vada masina, proprietarul s-a luat cu mainile de cap. Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din cauza soselei umede si vitezei.
Din accident a rezultat ranirea grava a lui M. Magdalena de 61 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan condus de M.
Sapte cetateni din Republica Moldova au fost raniti azi-noapte intr-un accident rutier petrecut in Suceava, pe Drumul European 85. Soferul microbuzului, in care se aflau noua pasageri, a pierdut controlul volanului intr-o curba periculoasa si s-a oprit intr-un stalp.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital. Cei doi conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
Din accident a rezultat ranirea grava a biciclistei care a ramas internata la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Din accident a rezultat avarierea autoturismului si vatamarea corporala grava a pietonului, care a ramas internat la spital. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.
Echipamentul complet si casca de protectie au fost cele care l-au salvat pe Marian Ionescu de la un accident tragic.
google-analytics.com