Cautare

4594 de rezultate pentru "stanciu ion" (2.85 secunde)
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Acest instrument financiar bancar a dat batai de cap multor alesi, fapt ce a nascut replica consilierului judetean Stefan Stanciu.
Deputatul PSD Anghel Stanciu a motivat ca prevederea are rolul de a-i descuraja pe "aventurieri" ti pe cei care vor "sa se joace de-a alegerile ti de-a politica".
Noul viceprimar al localitatii, Crisan Stanciu, va reprezenta comuna pana cand Curtea Constitutionala va solutiona exceptia de neconstitutionalitate formulata de varul primarului ales, Gheorghe Boldea, care incearca sa impiedice numirea lui Iancu Boldea in functie.
De 20 de ani lucrez aici, dar nu am crezut ca se va intampla acest lucru vreodata", a spus Paul Stanciu, responsabil pe probleme de infrastructura in statia CFR Petrosani. ... De aici am varsat banii si de recuperat avem prea putin", a mai spus Stanciu.
Cristi Stanciu, consultant si profesor în cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Banie, crede însa ca un motiv pentru situatia reclamata de autoritatile centrale ar putea fi faptul ca firmele de consultanta speculeaza lipsa de informatii cu privire la fondurile structurale.
Printre fericitii cumparatori care nu au fost nevoiti sa pluseze peste suma de 80 euro se numara si Zisu Stanciu, din Bucuresti, care a achizitionat 4 loturi pentru construirea unui hotel.
Conf. univ. dr. Costel Stanciu, presedinte APC. Sursa: apc-romania.ro
Jucatoare de camp au fost Pozmac, Neacsu, Stanciu, Tomescu - Moaca, Cergan, Iordachius, Cojocaru, Ristache-A. ... Dupa meci, doua dintre fotbalistele craiovene, Ana Maria Stanciu si Olga Iordachius, au primit telegrama de convocare la nationala Romaniei pentru meciul cu Germania, programat pe 1 iunie.
11, cand a tras in portar, dupa ce a fost angajat in careu de Stanciu. Steaua a dominat categoric jocul, chiar daca ocaziile nu au abundat, insa Stanciu l-a tinut in priza pe Kuciak, fostul portar al formatiei FC Vaslui, cu un sut prin surprindere din afara careului (24).
Aurora Stanciu a devenit vicecampioana mondiala la body-fitness, la doar 4 ani dupa ce s-a apucat de acest sport. Iubitul ei nu e gelos.
Tatarusanu - Sapunaru, Chiriches, Dragos Grigore, Rat - Hoban, Pintilii - Adrian Popa, Stanciu, Bogdan Stancu - Florin Andone. ... 48 - Stanciu a centrat si Bogdan Stancu rateaza o ocazie foarte mare - preluare pe piept si sut ratat - min.
Meliksetian a respins sutul de la distanta al lui Stanciu (61), apoi Chiriches (61) a reluat cu capul, insa mingea a trecut peste poarta. ... Nicolae Stanciu, 8.
Ilie Dumitrescu a analizat prima partida a tricolorilor din Liga Natiunilor si l-a vazut pe Nicolae Stanciu singurul remarcat din echipa lui Contra. - Stanciu e singurul care s-a ridicat la un nivel bun.
Pentru Romania au marcat Stanciu (48 - penalti) si Tucudean (68), iar pentru Serbia a punctat Mitrovic (26, 63).
Marin, Maxim - Stoian, Stanciu, Mitrita - Tucudean. ... Stanciu (48 penalty), Tucudean (68), Muntenegru - Lituania 2-0. - 11 octombrie: Lituania - Romania 1-2, Muntenegru - Serbia 0-2 - 14 octombrie:
Tucudean s-a zbatut, Stanciu si Maxim au desenat, iar restul baietilor au incercat sa faca cunostinta pe teren in finala grupei in care Contra si-a gasit timp pentru experimente.
Golul de 3-0 a venit din piciorul lui Nicolae Stanciu, in minutul 65. ... - Nicolae Stanciu a marcat al 10-ea gol pentru prima reprezentativa si i-a egalat pe Dorin Mateut si Lita Dumitru.
What’s Up a cantat o piesa cu mesaj critic la adresa presedintelui Traian Basescu, iar prezentatoarea Liana Stanciu l-a oprit pe Marius Ivancea din cantat.
google-analytics.com