Cautare

4997 de rezultate pentru "simion ion braiesti buzau" (2.76 secunde)
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
Prima certitudine a alegerilor din 2004 si pe care nimeni nu putea s-o conteste inca inainte de primul gong al competitiei este ca finalul acestui an electoral incheie si perioada prezidentiala a lui Ion Iliescu.
Dupa o experienta de un deceniu in electroretail, Dragos Simion a trecut cu arme si bagaje in industria constructiilor de case ecologice pentru export.
Are multi nepoti si ori de cate ori poate, isi petrece timpul cu acestia. Iubita lui Razvan Simion a facut publica o imagine, in care apare alaturi de unul dintre nepotei.
Astfel, studiul de fezabilitate pentru executarea lucrarilor la cladirea Centrului de Plasament numarul 5 “Simion MehedintI” si rectificarea bugetului judetului si a bugetului propriu al CJ au fost singurele proiecte aflate in mapa consilierilor.
Alegerile pentru Primaria Ghindaresti vor avea loc pe data de 4 februarie, iar Alianta PNL-PD si-a lansat duminica, 21 ianuarie a.c., candidatul, in persoana lui Vasile Simion.
De mentionat este faptul ca declaratia ulterioara a consilierului Stefan Simion a complicat si mai mult lucrurile intrucat a dat nastere la mai multe interpretari.
La ambasada de la Bruxelles, in Belgia, sunt angajati consilierul diplomatic, Mircea Simion, iar secretarul II este Teodora Simion. La Beijing, in China, ambasador este Viorel Isticioaia Budura, iar consilier diplomatic este Tatiana Isticioaia Budura.
Simion Barnutiu, a fost scos la inchiriat. ... Simion Barnutiu, nr. 15, conform CF nr. 68746 a localitatii Oradea. Pretul a fost fixat la 3,95 milioane USD (fara TVA).
Prezentatorul evenimentului a fost Razvan Simion de la Antena, care si-a facut aparitia cu un sac in spate si cu o cheie la gat.
I), Oana Ruse (vioara II), Anca Pavel (viola), Corina Ciuplea (violoncel), Bogdan Draniceanu (contrabass), Marcela Onofrei (oboi), Mihai Pintenaru (clarinet), Dorinel Vasile (pian), Ionut Draniceanu (chitara), Lucian Simion (percutie).
Pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, invitati de renume ca Andreea Banica, Lidia Buble, Razvan Simion, Giulia, Ioana Flora, Tily Niculae, Andreea Maria Varlan, Lorena Ben, Hevito, Gabriela Simion, Xonia, Alexandra Badoi, Arthur, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nastase, Cornel Dinu Jr si reprezentanti media au fost introdusi in universul alb, imaginat prin texturi si taieturi grafice de designerul Alexandra Calafeteanu.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Nu inteleg de ce domnul Simion spune ca vrea sa discute cu domnul Dacian Ciolos si nu vad cu ce l-ar ajuta sa discute cu domnia sa.
Co-presedintele AUR, George Simion, a declarat, luni, ca mai multi parlamentari le-au cerut deputatilor AUR din Basarabia sa le faca rost de medicamentul Arbidol, tratament anti-COVID care nu este autorizat pe piata din Romania.
George Simion, ironii la adresa colegilor: "Se duc in Dubai de Craciun pe banii romanilor"
Geroge Simion e in fata usii Palatului Victoria si incearca sa intre in sediul executivului. Liderul AUR cere sa nu fie votat certificatul verde in Parlament.
George Simion a fost manjit cu cerneala in timpul manifestatiilor de la Iasi.
Se clatina scaunul lui George Simion de la sefia AUR. Mai multi colegi de partid ar pune la cale debarcarea lui, spun surse politice.
Ministrul energiei a facut declaratii privind incidentul in care a fost agresat de copresedintele AUR George Simion in timp ce acesta vorbea de la plenul Parlamentului in timpul motiunii simple impotriva sa.
google-analytics.com