Cautare

10357 de rezultate pentru "prefix bucuresti" (4.48 secunde)
Radio Romania Cultural si Hotel Cismigiu din Bucuresti va ofera un week-end cultural in Capitala. ... Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va beneficia de un weekend pentru doua persoane in Bucuresti.
PROGNOZA METEO pentru BUCURESTI. Vremea se raceste si devine instabila VREMEA IN BUCURESTI. ... VREMEA IN BUCURESTI MARTI, 19 APRILIE. ... VREMEA IN BUCURESTI MIERCURI, 20 APRILIE. ... VREMEA IN BUCURESTI JOI, 21 APRILIE. In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, cu nori putini pe cer si vant cel mult moderat.
Sorin Rosca Stanescu) Este extraordinar de interesant cum au reactionat liderii politici de la Bucuresti sub presiunea demonstrantilor, care solicita o foaie de parcurs pentru realizarea reunirii Basarabiei la patria-mama.
Luminile de sarbatori in Bucuresti se aprind joi, la ora 19.00, in Piata Constitutiei. ... Carla Dinu) Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19:00, din Piata Constitutiei, de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.
Maxima absoluta a lunii octombrie la Bucuresti este de 35,5 grade, inregistrata in 2 octombrie 1952, la statiile meteorologice Bucuresti - Filaret si Bucuresti â€" Afumati.
Pe site-ul oficial al Ahiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), biroul de presa al acestei institutii a publicat un comunicat de presa referitor la plangerea depusa la CEDO, privind desfiintarea cladirii din apropiere - Cathedral Plaza. ... Bucuresti, nr.
FLORIANDRA de 20 de ani, ambii din Bucuresti, care au sustras dintr-un magazin un pistol de jucarie pentru copii cu capse, in valoare de 46 lei si mai multe articole de imbracaminte dintr-un alt magazin, in valoare de 300 lei, ambele situate im incinta complexului comercial.
La data de 13 septembrie 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 12 Politie i-au identificat si prins pe un minor de 14 ani din Bucuresti si un minor de 14 ani din jud.
Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Adrian de 30 de ani din Bucuresti. ... Georgeta de 64 de ani din Bucuresti, pasagera in autoturismul marca Dacia Logan, care a ramas internata la spital.
La data de 03.04.2011, in jurul orei 05:40, Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizat de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, la Sectia 7 Politie s-a prezentat un barbat care afirma ca, in urma unui conflict a omorat o femeie, fapta petrecuta la domiciliul sau din Bucuresti, sectorul 2.
Nicolae de 30 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Doina de 70 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversare prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Gheorghe de 51 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Fiat avand o concentratie alcoolica de 0,95 mg/l alcool in aerul expirat.
Florin de 33 ani, din Bucuresti, ce prezenta leziuni minore (excoriatii), neluandu-se masura internarii. ... Florica din Bucuresti, cu un autoturism marca Mercedes, avand geamurile sparte, care a declarat faptul ca la data de 01.09.2011, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Ieri, la sediul Ministerului Aministrariei si Internelor, Sala de Marmura, s-a desfasurat o masa rotunda la care au participat Mihai Atanasoaei, Prefectul Municipiului Bucuresti, Cristina Ecaterina Corut, Subprefectul Municipiului Bucuresti, chestor de politie Vasile Viorel, Director General al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, general de brigada Eugen Meran, Director General al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si reprezentanti ai trusturilor de presa.
Imediat dupa reintoarcerea la guvernare a PDSR (PSD), in 2001, prefectul de Bihor de pe atunci, Ioan Tarau, a cerut la Bucuresti mazilirea din functie a lui Mihai Lucian Chindlea.
Radu Berceanu - senator si deputat FSN si PD de Dolj, Frunda Gyorgy - deputat si senator UDMR de Mures, Markó Béla - senator UDMR de Mures, Ion Solcanu - senator FSN, PDSR, PSD de Iasi, Karoly Szabo - senator UDMR de Satu Mare, Doru Ioan Taracila - senator FSN, PDSR, PSD de Calarasi, Verestoy Attila - senator UDMR de Harghita, precum si Ioan Bivolaru - deputat FSN, PDSR, PSD de Neamt, Karoly Kerekes - deputat UDMR de Covasna, Adrian Nastase - deputat FSN, PDSR, PSD de Bucuresti, Bogdan Niculescu-Duvaz - deputat FSN, PD, PSD de Tulcea, Adrian Severin - deputat FSN, PD, PDSR, PSD de Bucuresti, Attila Varga - deputat UDMR de Satu Mare, Adriean Videanu - deputat FSN si PD de Teleorman.
In urma deciziei de ieri a Biroului Executiv al PSD Bucuresti, in lupta cu Adriean Videanu pentru Primaria Capitalei a fost trimis actualul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Fostul candidat a afirmat ca va propune conducerii Organizatiei Bucuresti sa se faca o “analiza pertinenta“ privind modul in care a fost pregatita campania electorala in toate sectoarele Capitalei.
google-analytics.com