Cautare

72 de rezultate pentru "pensiunea anima" (3.32 secunde)
Pentru cazare, poti alege pensiunea Viscri 125 (foto), care iti pune la dispozitie, pe langa un desavarsit confort intr-un decor rustic, numeroase activitati de relaxare, de la workshop-uri culinare sau de fotografie, pana la distractii destinate copiilor.
Pensiunea Doi Capitani se afla la 40 km de Tulcea, in comuna Crisan, pe malul drept al Dunarii, in mijlocul unui labirint de canale, plauri si stufarisuri, mustind de viata salbatica (www.pensiunedeltadunarii.ro ).
Peloponez - Tolo pensiunea Arcadia Gasiti si musaca dar si gyros, intre 2 euro (unul) si 7 euro (portia). Preturile au ramas neschimbate ca acum 1-2 ani, un fel de mancare costa intre 4 - 12 euro, depinde de ce alegeti (caracatita si calamarii sunt mancarurile cele mai scumpe).
Pensiunea Botiza din Maramures este ocupata din aprilie pentru sarbatorile de Craciun. Aici, vom avea seri maramuresene cu colindatori si plimbare cu sania sau cu caruta", ne-a spus Iulia Corau.
Pensiunea Sub Piatra, la gura pesterii Huda lui Papara pentru cei curajosi sau Complexul turistic Valahia pentru iubitorii de peisaje exceptionale intr-un cadru natural.
Cel care tine pensiunea, om muncit in industria cauciucului, cu plamanii inca plini de negru de fum, ne-a dat in grija unui localnic, barcagiu si pescar de aproape 60 de ani.
Cel care tine pensiunea, om muncit in industria cauciucului, cu plamanii inca plini de negru de fum, ne-a dat in grija unui localnic, barcagiu si pescar de aproape 60 de ani.
A saptea victima a fost extrasa dupa incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor din Prahova. Este vorba despre un copil.
Cunoasterea publica este indispensabila intr-o democratie, iar sarcina oricarui Parlament este acea de a spori calitatea si sfera gandirii ce anima deliberarea colectiva.Modul direct de alegere a Presedintelui Romaniei a indus impresia gresita ca cel ales este primul reprezentant al natiunii, ca ar fi un presedinte absolut al romanilor, mai legitim si mai reprezentativ decat Parlamentul.
Desi fatada Palatului Parlamentului a mai fost folosita pentru proiectii, este prima data cand este incorporata intr-un proiect de video-mapping, care presupune o imagine 3D complexa, ce anima prin forme si culori suprafata cladirii, folosind fiecare element arhitectonic pentru a personaliza si reinterpreta aria gigantica a constructiei, de aproximativ 20.000 de metri patrati.
Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat.Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati.
Este atmosfera ideala pentru o reuniune de familie - la o aniversare, la un botez, la o logodna - ceva care anima spiritele si va face pe toti mai veseli si mai optimisti, datorita unor astfel de momente.
Ce anima aceste partide pentru a face asemenea propuneri? Un lucru e cert: PD deranjeaza pentru ca sustine lupta anticoruptie.
De aceea, teama de deconspirare ii anima pe toti din patrulaterul rosu", a declarat Boc vineri intr-o conferinta de presa.
Tragi-comedia de la Mangalia se anima pe zi ce trece, consilierii locali certati cu primarul Claudiu Tusac gasind noi metode de a-si demonstra dreptatea.
Toata lumea stie ca Basescu este motorul care anima manevra infiintarii noului partid de centru-stanga al parlamentarilor dezertori din PSD si PNL (asa-zisi independenti).
Va fi un an in care optimismul va fi cel care ne va anima sa depasim momentul pe care l-am trait in 2009." Rezumand, ce-am inteles pan-aici?
Seara, in Piata ‘Avram Iancu‘, o mare Hora a Unirii va readuce pe buze emotionantul indemn ‘Hai sa dam mana cu mana. Un spectacolul de focuri de artificii va anima, in incheierea manifestarilor, Piata ‘Avram Iancu‘.
Ati dovedit ca interesele de partid si cele individuale , va sunt mai scumpe decat cele nationale, ca recompensele financiare date pentru un vot sau altul sunt mai apreciate de catre Dv. decat trebuintele, interesele si valorile care ii anima pe cei care ii reprezentati in Parlament.
Dincolo de faptul ca solicitarea CE ca respectivii demnitari nationali sa nu fie schimbati ii depaseste atributiile, ea pune in discutie interesul care anima un atare demers.
google-analytics.com