Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (3.57 secunde)
Silviu Ioan Soare este si licentiat al Facultatii de Chimie Organica din Bucuresti. ... Tehnicile pe care le practica sunt cele cunoscute, insa el incearca sa obtina efecte in acest sens", a spus Ana Amelia Dinca - curatorul expozitiei lui Silviu Ioan Soare.
In urma primelor alegeri organizate in Orasul Stirbei (dupa 1881 se va reveni la numele de Calarasi, fara sa existe un document oficial care sa consfinteasca acest lucru), la 24 februarie 1853 era confirmata componenta Magistraturii locale, prezident (primar) fiind desemnat Ioan Vasiliu.
Dupa ce fostul presedinte al filialei, fostul ministru al Industriilor, Dan Ioan Popescu, s-a autosuspendat din functie, scandalurile s-au tinut lant la organizatia PSD Bucuresti.
Dupa ce a fost lansata "bomba" ca "pesedistul renegat" Dan Ioan Popescu s-a inscris in PC si ca va fi anuntata aceasta noua achizitie intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al conservatorilor, Bogdan Ciuca, a infirmat acest zvon.
Presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, are de gand sa revina in fruntea organizatiei bucurestene a social-democratilor, lansandu-le astfel un avertisment celor care l-au contestat si i-au cerut demisia din functie si chiar din partid.
Desi el insusi nu a luat niciun premiu, Victor Ponta a fost chemat pe scena de amfitrionul Ioan T. ... Presedintele Geoana a reusit insa sa se detaseze cu declaratia "Trebuie sa oprim stoparea declinului", diploma sa fiind ridicata insa de Daciana Sarbu, chemata cu insistenta de Ioan T.
In prima chinovie a Sfintei Meteora, succesor si impreuna ctitor cu Sfantul Atanasie a fost Cuviosul Ioasaf (1350-1423), fostul imparat bizantin Ioan Vresis Paleologul.
Mai mult, seful Serviciului Resurse Umane, Ioan Acrivopol, nu a reusit sa faca dovada afisarii documentatiei si anuntului organizarii acestui concurs nici macar la cererea primarului Antonie Solomon, care insa a plecat in concediu, lasand lucrurile sa evolueze in continuare sub bagheta sefului de la Resurse Umane.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus. ... In cuvantarea sa, episcopul Ioan I.
Publicam in continuare prima parte a unui extraordinar studiu de istoria arhitecturii, dar si de sociologie urbana, scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META. ... Augustin Ioan) A fost aceasta cea mai ampla manifestare post-moderna din Europa? ... Augustin Ioan (va urma) Sursa:
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala.
In data de 7 ianuarie, 2 milioane de romani celebreaza ziua numelui cu ocazia sarbatorii Sfantul Ioan Botezatorul. Cel mai popular nume barbatesc este Ioan, purtat de 472 de mii de romani, urmat de Ion - 365 de mii - si Ionut, purtat de 351 de mii de romani.
Fostul consilier prezidential al lui Ion Iliescu, Ioan Talpes, a decis sa renunte la statutul de senator independent si a reusit performanta de a crea un nou partid parlamentar.
Marian Vanghelie, presedintele executiv al PSD Bucuresti, a criticat declaratiile lui Doru Giugula potrivit carora Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu nu au ce cauta pe listele PSD Bucuresti.
Liberalul Crin Antonescu si democratul Ioan Oltean au avut ieri, in direct la o televiziune, un schimb dur de replici cu privire la relatia actuala dintre cele doua partide.
Liberalul Crin Antonescu si democratul Ioan Oltean au avut ieri, in direct la o televiziune, un schimb dur de replici cu privire la relatia actuala dintre cele doua partide.
El a precizat ca din PSD i-a avut ca dusman pe Ioan Talpes si pe cei din jurul lui, dar ca a avut o relatie foarte buna cu fostul ministru al Finantelor, Mihai Tanasescu, iar pentru Dan Ioan Popescu are "un foarte mare respect".
Edilul intra astfel in randurile uneia dintre cele mai "agitate" formatiuni politice din judet - filiala Mangalia a Partidului Democrat, care a fost tulburata, cel putin in ultimul an, de numeroase dispute pentru putere, inflamate de doua grupari distincte - cea a presedintelui reales, Ioan Negrea, fost consilier local si cea a celor doi consilieri locali, care zilele acestea au si renuntat la calitatea de membrii PD, Constantin Filimon (fost candidat la primaria Mangalia din partea PD, la ultimele alegeri locale) si Florin Maftei.
El a afirmat ca demnitarii liberali care au semnat un angajament cu Securitatea trebuie sa fie exclusi din partid, inclusiv deputatul Ioan Ghise.
Paul Pacuraru, senator si consilier al primului ministru Calin Popescu Tariceanu, a comentat, pentru "Monitorul de Galati", excluderea din PNL a oamenilor politici Mona Musca si Ioan Ghise.
google-analytics.com