Cautare

1093 de rezultate pentru "ovidiu tabrea 85" (3.43 secunde)
De la Bucuresti la Constanta circulam intins, dar pe o singura cale Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi inaugureaza Autostrada Soarelui joi dimineata.
Duminica, 1 iunie 2014, sute de copii au inveselit strazile orasului Ovidiu la cel mai mare cross organizat pana acum la malul marii, acestia avand ocazia de a alerga alaturi de senatorul Nicolae Moga, prezent la eveniment la invitatia edilului George Scupra.
Ovidiu Popescu nu a atins mingea, primul gol e din cauza lui. Ovidiu Popescu face in pantaloni. Nici pe Ovidiu Popescu nu o sa-l mai vedeti.
- Ovidiu Sebastian Toader: ... - Ovidiu Sebastian Toader: ... - Laurentiu Catrina Ovidiu Sebastian Toader: tu esti destept inainte sa citesti. - Laurentiu Catrina Andrei Belous:
Ovidiu Mihailescu; ... • Cosovanu Paul-Ovidiu; ... • Ovidiu Scridon; • Adrian Sarmasan; • Proiectul Tivodar; • Dinu Olarasu; • Emeric Set;
A cunoscut inca din liceu aprecierea si indrumarile lui George Bacovia, Tudor Arghezi, Camil Petrescu, Romulus Vulcanescu, iar in timpul studentiei, pretuirea si increderea profesorilor George Calinescu, Tudor Vianu si Ovidiu Papadima. ... Versuri alese, cu prefata de Ovidiu Papadima, Casa de editura Cristina, Bucuresti, 1993;
Horatiu, Virgiliu, Ovidiu.Totodata, in spatiul multicultural al Palatului Bragadiru creat cu ocazia bimilenarului PUBLIUS OVIDIUS NASO veti putea admira expozitia de arta dedicata memoriei poetului exilat la Pontus Euxinus, Constanta de azi.
Insotit de asistenti sociali, medici si reprezentanti ai Casei de Pensii, senatorul Nicolae Moga impreuna cu primarul orasului Ovidiu, George Scupra, s-au deplasat in satele Poiana si Culmea din localitatea Ovidiu. ... Dupa localitatea Ovidiu, cabinetul medical mobil va ajunge si in alte comune si sate ale judetului Constanta.
Printre liderii PSD prezenti, pe langa presedintele organizatiei judetene, Catalin Nechifor au mai fost prezenti senatorii Ovidiu Dontu si Neculai Bereanu , deputatii Ioan Stan si Gavril Mirza, dar si vicepresedintele PSD al Consiliului Judetean, Alexandru Radulescu.
Probabil ca asa este, dar cind mai are timp Ovidiu Stinga sa-si faca treaba de antrenor? Ovidiu, la inceput de drum, trebuia sa inceapa de undeva, dar a nimerit intr-un moment dificil tocmai la clubul care l-a facut mare, ca fotbalist.
Probabil ca asa este, dar cind mai are timp Ovidiu Stinga sa-si faca treaba de antrenor? Ovidiu, la inceput de drum, trebuia sa inceapa de undeva, dar a nimerit intr-un moment dificil tocmai la clubul care l-a facut mare, ca fotbalist.
- Serviciul Teritorial Pitesti, cu sprijinul de specialitate al ofiterilor D.G.I.P.I., i-au surprins in flagrant, in municipiul Pitesti, judetul Arges, pe Ovidiu C., de 36 de ani, din Pitesti si Cristian D., de 35 de ani, din comuna Stefanesti, judetul Arges, in timp ce efectuau, la domiciliul lui Ovidiu C., o tranzactie ce avea ca obiect vanzarea a 90.000 de tigarete, de diferite marci.
de 23 ani, din Bistrita, se aflau intr-o masina, iar la un moment dat, in benzinarie, au "taiat calea" unui autoturism condus de Ovidiu G. ... Astfel, intre cei trei a izbucnit un conflict, Ovidiu G. ... Ulterior, Ovidiu G.
Printre cei puricati de societatea civila se numara Ion Iliescu, Mihai Tanasescu, Nicolae Vacaroiu, Viorel Hrebenciuc, Razvan Theodorescu, Doru Ioan Taracila, Ioan Talpes, Mircea Geoana, Dan Nica, Adrian Paunescu, Serban Nicolae, Ion Solcanu, Rodica Stanescu, Antonie Iorgovan, Dan Voiculescu, Dan Ioan Popescu, Miron Mitrea, Ilie Sarbu, Ovidiu Branzan, Ovidiu Musetescu, Serban Mihailescu, Octav Cozmanca.
In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
István si Ovidiu Silaghi de presedintele BEC nr.32, Remus Nemes, care le-a urat succes in activitatea din urmatorii patru ani si i-a invitat pe toti la un pahar de sampanie.
Ovidiu Teodor Cretu: ... Ovidiu Branzan: Intrucat mie nu-mi suna deloc bine romaneste acest cuvant, aceasta formulare, este cam ca si cu "amendamentele orale", unde formularea respectiva era supusa unor interpretari rauvoitoare, eu as propune ca aceasta reformulare sa se reformuleze in felul urmator...
PNL Constanta incepe sa dea semne ca a intrat in campanie electorala, potrivit lui Ovidiu Cupsa (foto) urmand ca la finele acestei saptamani sa fie organizate intalniri ale Ramonei Manescu (candidat al Constantei pentru un post de europarlamentar) cu cetatenii.
Am vazut ca aveti mult timp liber, pentru ca v-ati ocupat, printre altele, l-ati arestat pe Sorin Ovidiu Vantu.
Cu asemenea garantii nu va ajuta pe nimeni Presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu, este de parere ca ideea unei esalonari este mai mult decat binevenita, dar cu asemenea conditii impuse ea nu va ajuta pe nimeni si va ramane doar pe hartie.
google-analytics.com