Cautare

2200 de rezultate pentru "oferte de iarna" (3.59 secunde)
Militari, Orhideea, Colentina, Baneasa, Berceni, Unirii, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi Felicia, iar din 12 noiembrie 2009, aceste oferte vor fi disponibile si in hypermarket-urile Carrefour din Braila, Buzau si Focsani.
La ce ne asteptam de la Black Friday 2013? Mi se pare ca de la an la an fenomenul e tot mai reusit. In 2012 au fost oferte mai bune decat in 2011, cand a luat startul si la noi .
Oferte last minute sunt in Poiana Brasov si Predeal - 440 de euro 4 nopti de cazare la pensiune • Multe din hotelurile, pensiunile si vilele din statiunile Predeal si Poiana Brasov sunt aproape pline, insa exista si unitati de cazare care nu au reusit sa-si ocupe toate locurile si vin cu oferte last minute pentru Revelion, facand reduceri de cateva zeci de euro.
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... O parte a impresionantei sume, care echivaleaza cu 20 milioane euro, reprezinta valoarea datoriilor neachitate de RADET.
Stocurile de energie, necesare asigurarii consumului popuatiei si al agentilor economici, au fost aprobate ieri in sedinta de guvern, potrivit unui comunicat remis de institutie.
Posesorii de autovehicule nu vor fi obligati sa echipeze masinile cu anvelope de iarna in acest sezon, masura urmand sa intre in vigoare la 1 noiembrie 2011.
Anvelopele "de iarna" nu sunt bune iarna Cei care au achizitionat in anii trecuti anvelope notate doar "Alpin", "Winter" sau "Mountain" fara marcajul "M plus S" sunt nevoiti in acest an sa le schimbe cu unele noi, potrivit Ministerului Transporturilor.
Jocurile Olimpice de Iarna Sochi 2014 ilustrate pe marcile postale romanesti Continuand seria emisiunilor de marci postale ce abordeaza intr-o maniera originala tematica jocurile olimpice, foarte apreciata atat de filatelisti, cat si de iubitorii sporturilor albe, Romfilatelia marcheaza cea de-a XXII-a editie a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Sochi si introduce in circulatie o emisiune de marci postale dedicata acestui eveniment.
Jimmy picteaza peisaje de iarna si in acelasi timp scrie poezii in care descrie prin trairi personale acest superb anotimp. Iata unul dintre poemele sale despre iarna.
Trucuri eficiente impotriva frigului, in sezonul rece O serie de trucuri recomandate de expertii in sanatate se pot dovedi extrem de utile pentru a combate frigul pe timp de iarna si pentru a pastra caldura corporala, informeaza dailymail.co.uk.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Judetul Hunedoara risca sa ramana in frig pe timp de iarna. ... In data de 27 iulie a.c., Consiliul Local al Municipiului Petrosani a organizat o dezbatere publica a carei tema a fost:
Intersectiile arata ca un cimitir de masini. ... Politica e invinsa de starea vremii. Iarna este marea incercare a tuturor guvernelor. Daca scapa cu bine de perioada decembrie/martie, atunci in restul anului e pur si simplu o fericire sa fii la putere.
Desi mai este circa o luna pana la Revelionul 2007, bancile comerciale au pus deja la punct tacticile pentru ofensiva promotiilor de iarna. ... Banca Comerciala Romana (BCR) ofera reduceri de pana la 2% la creditele de nevoi personale in lei, prin produsul 'Divers Extra BCR'.
Totusi, ieri la prânz, cumparatorii erau atrasi ca un magnet de majoritatea magazinelor care aveau postata în vitrina inscriptiile „reduceri“, „promotii“ sau „oferte speciale“, semn ca strategiile de marketing functioneaza.
Totusi, ieri la prânz, cumparatorii erau atrasi ca un magnet de majoritatea magazinelor care aveau postata în vitrina inscriptiile „reduceri“, „promotii“ sau „oferte speciale“, semn ca strategiile de marketing functioneaza.
Mai e o luna pana la Sfantul Nicolae si putin mai mult pana la Craciun, astfel ca, in perioada urmatoare, cheltuielile craiovenilor vor creste, ca si nevoile de finantare. Drept urmare, ofertele bancare cu iz de sarbatoare nu au intarziat sa apara.
Guvernul a adoptat o hotarare privind modificarea si completarea Strategiei de privatizare a Bancii Comerciale Romane.
Comisia de privatizare a BCR a hotarit prelungirea termenului de depunere a ofertelor finale angajante pentru preluarea pachetului majoritar la Banca Comerciala Romana, pina la data de 17 octombrie 2005, potrivit unui comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Bancare (AVAS).
La sfarsitul saptamanii trecute, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, anunta ca toti cei sapte ofertanti pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la Banca Comerciala Romana (BCR) au indeplinit criteriile de pana acum, ofertele lor financiare urmand sa fie deschise saptamana aceasta.
google-analytics.com