Cautare

2920 de rezultate pentru "numere telefon internet" (3.87 secunde)
Valeriu Lazarov dorea sa isi extinda business-ul in new media si televiziune pe internet.
Din luna august, ROMTELECOM a initiat o noua campanie de promovare, in presa scrisa, radio, TV si Internet , pentru serviciul de acces la Internet prin dial-up, ClickNet Start. ... Ea este reprezentativa pentru oamenii care navigheaza pe Internet , se informeaza peste medie si doresc sa stie cat mai multe.
Era colaborarii publice pe internet este înca la "pubertate", a declarat fondatorul Wikipedia, Jimmy Wales, într-un interviu acordat Agentiei France -Presse."Guru" al comunicarii on line, de 42 de ani, Jimmy Wales, în încercarea de a demonstra impactul pe care îl are Wikipedia, a facut referire la o calatorie pe care a întreprins-o recent în India, unde a întâlnit un tânar care i-a povestit ca a folosit informatiile de pe Wikipedia pentru a trece examenele clasei a XI-a.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
televizorul cu internet. ... Televizorul viitorului va avea neaparat internet.
In fiecare clipa, in lume, 14,6 milioane de copii cu varste mai mici de 17 ani sunt conectati la internet. ... Obiectivul campaniei este garantarea accesului copiilor din intreaga Europa la un Buton de Siguranta, pus la dispozitie de furnizorii de internet.
Delfin pentru cei care vorbesc mult, respectiv "Pantera" pentru cei care vor sa stea pe Internet. ... Cosmote pluseaza la minute si mesaje in retea, insa oferta in afara retelei si cea de Internet este foarte slaba.
Vitezele la Internet in Europa sunt mai mici decat promit operatorii Un studiu realizat in Europa a scos la iveala faptul ca viteza medie de acces la Internet este mai mica decat cea promisa de operatori.
Ce inseamna NEUTRALITATEA pe internet In teorie, neutralitatea pe internet ii obliga pe furnizorii de internet (ex din SUA:
Asadar, revolutia in transmisia datelor este ca in locul cablurilor, al fibrelor optice de azi, pe care se bazeaza trasmisia Wi-Fi, transmisia Li-Fi, prin intermediul luminii emise de becurile LED va face ca accesul la internet sa fie generalizat prin sistemul de iluminare din scoli, spitale, institutii, restaurante, imobile etc.
Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon. ... Prin telefon. ... Prin telefon, telefonic, adica...
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. ... Motorola Atrix, un telefon care este si laptop. ... un telefon care devine creierul central al unui laptop in toata regula. Motorola Atrix 4G, este un frumos, rapid si destept telefon Android.
Programul zfone (www.zfoneproject.com) instalat tot pe un telefon destept si folosit exclusiv pentru apeluri VoIP. ... Un telefon criptat (exemple: ... Aproape oricare telefon, destept sau nu, poate fi programat de la distanta (de operator sau chiar de rau-voitori) sa transmita continutul convorbirii pe un canal paralel.
Cum sa transferi pozele din telefon?
Alt lucru care mie mi se pare foarte ciudat este ca numai in anumite scoli copiilor li se iau telefoanele inainte de ore, altfel ei au acces la telefon in timpul orelor. ... - As putea trai fara telefon mobil.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon. ... Din punct de vedere psihologic, escrocul mizeaza pe panica de moment a celui de la telefon.
google-analytics.com