Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (4.29 secunde)
Printre colaboratorii din primul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Printre colaboratorii dinprimul numar s-au numarat Costin Tuchila, N. ... Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan.
Numerele etajului, blocului sau ale strazii au o influenta mai putin insemnata din punct de vedere numerologic si care se extinde asupra unui numar mai mare de persoane. ... Locuintele cu numar impar sunt recomandate celor care fie petrec foarte putin timp acasa, fie muncesc la domiciliu.
Algoritmul descris in lege se bazeaza pe metoda "D’Hondt", cea mai cunoscuta metoda de distribuire a mandatelor, elaborata de juristul si matematicianul belgian Victor D’Hondt in 1878 si utilizata inca din 1899, prin care sunt favorizate, la redistribuire, partidele care acumuleaza un numar mai mare de voturi.
Cu toate ca cel mai mare numar de familii care beneficiaza de ajutor social se afla in orasul Constanta, raportat la numarul total de locuitori ai orasului, nu se poate spune ca problemele sunt foarte mari.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
In anul 2016, medicii de familie au declarat 14,6 milioane cazuri noi de imbolnavire , cel mai mic numar inregistrat in ultimii 6 ani, cu 9,8% mai puține cazuri noi fața de anul 2011 si cu 1,7% mai puține fața de anul 2015.
- 50% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 3 si 10 capete, dar nu mai mult de 2000 lei/cap; - 40% pentru achizitia unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 capete, dar nu mai mult de 1600 lei/cap;
In legatura cu depunerea fiselor fiscale pentru veniturile realizate din salarii platite in anul fiscal 2004, ca urmare a centralizarii datelor a reiesit ca pana la data de 14 martie a.c., dintr-un total estimat de 17.606 angajatori, au depus fisele fiscale 97,19 %, din care, in termenul legal de pana la 28 februarie a.c., un numar de 17.092 angajatori, respectiv 97,08% si peste termenul legal un numar de 21 angajatori, respectiv 0,1%.
i"In perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2005, la Inspectoratul Teritorial de Munca Galati a fost inregistrat un numar de 29.266 contracte individuale de munca, incetind in aceeasi perioada un numar de 20.936 contracte individuale de muncai", ne-a declarat inspectorul sef al ITM Galati, Ionel Petrea.
Potrivit aceleiasi surse, in anul 2005 un numar de 104.631 de familii au platit taxa de habitat in valoare totala de 60 miliarde de lei vechi, in timp ce un numar de 4.482 de familii au fost scutite de la achitarea acestei dari, cuantumul facilitatii fiind de 1,15 miliarde de lei vechi.
De altfel, armoniosul numar 6 este compatibil cu mai toate cifrele destinului. ... Dinamicul numar 5 poate fi o partida buna, pasionala si aventuroasa. ... Nevoia ta de haos si de imprevizibil este satisfacuta pe deplin de jucausul si indraznetul numar 5.
Drumul vietii este propriu pentru fiecare dintre noi si se stabileste adunand ziua de nastere, luna si anul, obtinandu-se un numar. Fiecare numar are o semnificatie aparte - Cifra 1 reprezinta stapanire de sine si actiune individuala, incredere in sine, dorinta de a conduce.
Este un numar dedicat unei singure teme, care nu inlocuieste editia obisnuita a revistei "Historia" din luna respectiva, ci o completeaza. ... Primul numar al revistei "Historia Special" este scris integral de Ion Cristoiu si analizeaza o teza absurda chiar si pentru comunisti:
Informatiile ca in strada se afla un mare numar de angajati ai companiilor multinationale merita, insa, toata atentia, in conditiile in care e sigur ca PSD si-a anuntat intentii, mai ales in domeniul politicii fiscale, capabile sa aprinda becul rosu de alarma in multe biroului de manageri straini.
Exista si multe marturii, chiar daca intr-un numar mai mic, din partea asa-numitilor contactati. ... Ne-am putea gandi ca acest mare numar de marturii ar putea fi cauzate de iluzii, halucinatii sau sugestie intensa. ... Dar aceste explicatii si consideratii nu pot explica intregul numar de marturii si amploarea fenomenului OZN.
Potrivit surselor noastre din PNL, profitand de naivitatea si situatia financiara precara a oamenilor de la sate, Roberta Anastase a platit un numar impresionant de locuitori din Filipesti si Magurele pentru a protesta la Ploiesti.
Totodata liberalul s-a remarcat printr-un numar de 60 de declaratii politice facute si 30 de proiecte de lege initiate.
Initiativa guvernului vine pe fondul declaratiilor facute de presedintele Traian Basescu, saptamana trecuta, care atragea atentia ca este nevoie urgenta de trimiterea in somaj a unui "mare numar" de functionari din aparatul de stat, care sunt "inutili", el mentionand, in acest context, un procent de 20 si precizand ca guvernul trebuie sa se grabeasca in acest sens.
In favoarea lui Traian Basescu s-au pronuntat un numar de 5.091.432 de alegatori, in timp ce pentru contracandidatul sau, Mircea Geoana, au optat 5.004.506 cetateni cu drept de vot.
google-analytics.com