Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (8.23 secunde)
Serviciile statului sau cele interne ale PNL se joaca de-a sorecele si pisica atunci cand vine vorba de unii dintre liberali de frunte din Dolj. ... Intr-un fax trimis GdS, Calangiu s-ar fi plans ca seful pesedistilor doljeni, Ion Prioteasa, nu o mai are la suflet.
Ieri am primit la redactie un fax de la avocatul Mihai Anitei in care ma roaga frumos, impreuna cu altii, sa trecem pe la casieria societatii lui de avocatura si sa depunem citez, "10.000.000 lei (10.000 lei noi) ".
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Presedintele PC Prahova, Florin Anghel, care a pierdut functia de presedinte al partidului la Congresul extraordinar de duminica trecuta in fata deputatului Daniela Popa, contesta rezultatele alegerilor din PC.
Vicepresedintele PSD Craiova, Antonie Solomon, care este si primar al municipiului, si-a dat ieri demisia din PSD si din toate functiile de conducere pe care le detine in partid.
Senatorul Ion Toma, a carui excludere din PSD a fost propusa de organizatia Olt, si-a inaintat, vineri, demisia din partid.
Persoanele fizice si juridice care vor sa cunoasca posibilitatile de recuperare a sumelor pe care firma MTS Leasing GmbH li le datoreaza trebuie sa-l contacteze pe avocatul care se ocupa de administrarea patrimoniului, informeaza Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
100 de localitati din mediul rural din 23 de judete ale tarii vor beneficia de servicii de telefonie, fax si Internet, anunta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Aceasta inseamna ca aproape 52.000 de oameni ai satelor vor avea acces la aceste servicii.
Maria Filip si Vicentiu Iordache, directorii demisionari de la DGFP Dolj, ar fi trimis ANAF faxuri prin care spun ca s-ar fi razgandit si ca raman in functii.
Maria Filip, ex-directorul Administratiei Finantelor Publice (AFP) Craiova, Maria Filip, si adjunctul acesteia, Vicentiu Iordache, au obtinut in instanta suspendarea executarii unui ordin al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) prin care erau inlocuiti din functii. Teoretic, de astazi cei doi ar trebui sa-si reocupe functiile.
Mai multi politisti de la posturile de politie din Dolj si-au cumparat ori si-au adus de acasa calculatoare, faxuri si imprimante pentru a-si face munca mai usoara.Daca la nivelul IPJ Dolj si la cel al politiilor orasenesti si municipale, dotarea cu calculatoare este aproape realizata, nu acelasi lucru se poate spune si despre posturile de politie, unde mai multi oameni ai legii au pus mâna de la mâna si au cumparat computere.
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: manager de proiect.
Dupa cum ati citit in ziar, colegii de la Radio 21 i-au facut o farsa candidatului PNL la functia de prefect, Ion Diaconu. Adica l-au sunat si l-au trimis la prefectura, ca primeste numirea in functie prin fax.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
Executivul a hotarit in ultima sedinta sa finanteze derularea unor programe de crestere a competitivitatii in zootehnie. De la intrarea in vigoare a actului normativ pina la sfirsitul anului va fi alocata suma de 20 de milioane de lei.
google-analytics.com