Cautare

5610 de rezultate pentru "numar de telefon gratuit pe mobil orange" (2.97 secunde)
Orange Romania inaugureaza sambata, 11 octombrie 2014, EU Code Week, o initiativa la nivel european de incurajare a studiului limbajelor de programare, prin evenimentul #SuperCoders.
La Orange este incurajata performanta, de aceea investeste constant in initiative pentru formarea profesionistilor de top.
Pensionarii pot depune oricand actele pentru cardul de calatorie.
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
Compania de telefonie mobila Orange atrage atentia clientilor sai referitor la faptul ca anumite persoane incearca sa obtine castiguri nemeritate folosindu-se de acest brand. Reprezentantii societatii sustin ca mai multe persoane le-au semnalat unele tentative de frauda prin e-mail, mesaje scrise, scrisori, apeluri telefonice etc.
In perioada 9-13 mai a.c., la Romexpo se va desfasura cea de-a XVI-a editie a Expozitiei si Conferintei Internationale de Tehnologia Informatiei si Comunicatii CERF 2007.
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
Orange si Universal Music lanseaza in colaborare PrePay Music, o oferta unica pe piata si conceputa special pentru tineri, care imbina comunicarea mobila cu muzica si continutul multimedia de cea mai inalta calitate.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
In data de 29 ianuarie 2015, a fost adoptata in Franta legea cu privire la limitarea expunerii la undele electromagnetice (publicata oficial in 10 febr. ... a fost interzisa recomandarea si vanzarea unui telefon mobil copiilor sub 14 ani.
Curtea de Apel Craiova inaugureaza, pe 1 decembrie, un sistem robotizat de comunicare prin telefon a solutiilor sau termenelor de judecata din dosarele aflate pe rolul instantelor din Oltenia.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Lista locurilor cu WI-FI gratuit din Bucuresti Ce poate fi mai frumos decat sa lucrezi cu laptopul sau tableta in brate si sa navighezi pe smartphone, la o terasa sau intr-un parc?
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
Operatorul de telefonie mobila Orange a inaugurat ieri cel al 89-lea magazin propriu din Romania si primul din Medgidia, situat pe Str. ... "Magazinul din Medgidia este o investitie importanta, ce aduce beneficii comunitatii locale prin crearea de noi oportunitati de munca si oferirea de servicii de o inalta calitate.
La fel cum s-a intamplat si cu iPhone de la Apple asa se intampla si cu Gphone de la Google.
FACTORII DE RISC AI TUMORII CEREBRALE Cauza tumorilor cerebrale primare ramane neclara la majoritatea bolnavilor. Medicii au identificat insa o serie de factori care pot creste riscul aparitiei unei tumori cerebrale. Factorii de risc includ: VARSTA Riscul de a dezvolta o tumora cerebrala creste odata cu varsta.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
google-analytics.com