Cautare

892 de rezultate pentru "nr tel fix zamfira virgil" (2.89 secunde)
Alta gaselnita a bancilor, dar si a institutiilor financiare nebancare care acorda împrumuturi celor care îsi cumpara electrocasnice si alte bunuri în rate este aceea de a obliga debitorii sa spuna numarul de telefon fix de la adresa de domiciliu.
Portarea se realizeaza doar in cadrul aceleiasi categorii (fix-fix, mobil-mobil). Portarea numerelor de telefonie a fost introdusa si in Romania, in urma unei Directive a Comisiei Europene.
Banca Comerciala Romana (BCR) renunta la unele comisioane percepute la operatiunile fara numerar efectuate prin conturile curente si le majoreaza pe cele la operatiunile cu numerar la nivelul fix de 10 lei sau 10 euro, in functie de moneda care vizeaza serviciul respectiv.
Disponibil din 21 octombrie 2008, serviciul de portabilitate permite utilizatorilor sa isi pastreze numarul de telefon, mobil sau fix, in cazul schimbarii furnizorului de servicii de telefonie.
In conditiile in care indienii asigurau mai mult de jumatate din cifra de afaceri a Comvex, decizia operatorului vine sa-i asigure un venit fix, indiferent daca ArcelorMittal isi va reduce productia de otel si implicit importurile de materii prime prin Portul Constanta cu 30, 50 sau 80%.
De asemenea, Lungu a aratat ca rata de schimb valutar faciliteaza o ajustare mai rapida a dezechilibrelor si ca un curs fix ar avea un cost foarte mare asupra economiei reale.
Daca nu ati putut plati sau ati uitat de factura la telefon mobil, fix, curent ori gaze, timp de mai multe luni, sa nu va mire ca intr-o zi va va suna la usa un tanar de 25 de ani, prezentabil si manierat, ca sa va ceara bani.
In urma cu fix un an presa locala din Calarasi anunta evenimentul anului: ... A trecut fix un an de la aceasta stire si Fabrica CRINUL nu a devenit fabrica ANDREEA ESCA.
Clientii rezidentiali si juridici ai Romtelecom vor putea efectua de sambata (19 martie) apeluri fara costuri catre numere de fix sau mobil din Japonia, operatorul luand aceasta decizie dupa seismul si valurile tsunami care au lovit arhipelagul.
Daca ne referim la utilizatorii rezidentiali la nivel global existau 1,7 miliarde de utilizatorii de internet cu acces fix la internet in 2011. Pana in 2016 vor exista 2,3 miliarde de utilizatori rezidentiali de internet cu acces fix la internet.
Clientii abonamentelor de internet fix incepand cu Fiberlink 200 au 5 GB de trafic inclus gratuit sau 10 GB de trafic cu numai 10 lei pe luna, in timp ce utilizatorii care nu au si internet fix de la operator trebuie sa plateasca 15 si, respectiv, 25 lei pe luna.
Vodafone are divizii in 26 de tari, 49 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.
Incepand de anul acesta, Taxi Meridian devine partener oficial al festivalului B’ESTFEST Summer Camp pe partea de transport, astfel incat fanii festivalului vor avea la dispozitie o parcare speciala de taxiuri, cu tarif fix, chiar la iesirea din B’ESTFEST Park!
Cele doua fraze, "Soarele e fix si Pamantul se misca" precum si "Pamantul e fix si Soarele se misca in jurul lui" nu reprezinta decat doua conventii diferite care privesc doua sisteme de coordonate diferite".
Iohannis si Boc au facut fix acelasi lucru! ... Firma Concefa a facut fix acelasi lucru: a avut relatii contractuale cu Primaria Sibiu, a varuit niste fatade si, dupa aceea, domnul presedinte Klaus Iohannis a iesit si si-a asumat acest lucru public.
Nu a putut sa o faca pana la capat, alegand sa pastreze din naravurile inaintasilor fix ce nu trebuia.
Ne-am trezit noi ii mai destepti, sa ne temem de drobul de sare, sa ne aratam obiectivi si echidistanti fix in cele legate de religie si traditie, fix in ceea ce tine de suflet...
Pai suna fix ca o campanie electorala, fix ca niste lucruri adevarate, intr-adevar, dar pe care cat pret poate pune unul ca Stolojan, pe care l-am vazut pana acum doar certandu-se cu PNL sau aplaudandu-l pe Basescu?
Sondajul Data Media a fost realizat in perioada 16-22 octombrie pentru GCS - o companie internationala de consultanta politica, cu birouri la Washington, Londra si Tel Aviv, prin interviuri fata in fata, pe un esantion national de 1.500 de persoane din populatia adulta (de 18 ani si peste), marja de eroare fiind de +/-2,5%.
Din punctul sau de vedere, Nichitean considera ca s-a sacrificat pentru un tel si si-a exprimat convingerea ca viitorii parlamentari vor lua in considerare gestul sau civic si vor modifica Legea electorala corespunzator.
google-analytics.com