Cautare

240 de rezultate pentru "nr tel abonat" (3.01 secunde)
2009, "SC Agroterra SRL nu figureaza in evidentele Centrului Zonal Eforie ca abonat cu bransament sau racord la canalizare". Altfel spus, pensiunea ridicata pe numele SC Agroterra SRL foloseste pentru cele 20 de camere ale sale, bucatarie, dependinte etc apa pe care o fura de la RAJA, racordandu-se ilegal.
Abonat prin firmele sale la contractele publice, Chirvasuta a preferat sa schimbe tabara dupa alegerile prezidentiale pentru a-si asigura continuitatea afacerilor sale banoase cu statul, reprezentat la nivel local de administratia Tecuciului.
De la inceput, presedintele Traian Basescu a fost abonat cvasipermanent la primul loc, pe care-l datora atentiei de care se bucurau actiunile sale de impact la public.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca aproape toate lucrarile merg catre firme ale clientelei de partid locale sau nationale (vezi firmele din Prahova care s-au abonat la lucrari in D-ta).
M-am abonat la Revista Jandarmeriei, ca sa inteleg mai bine cuvantul "interventia" (vorbise ca un adevarat sef de dispozitiv). Ma asteptam, deci, ca presedintele sa apara astazi ca Jupiter Fulminatus (din valuri, dupa ce a gadilat monstrul marin al lui Sebastian Lazaroiu), abatand fulgere si traznete.
Practic, banca s-a abonat la salariul meu ", ne-a declarat un fericit posesor de card de credit. Asadar, o politica interesanta de promovare a cardurilor de credit este includerea acestora in pachetul salarial al angajatilor companiilor mari.
Tariful CS optional de tip social, va fi de 0,15 lei noi/kWh si abonat, pentru un consum de pina la doi kWh pe zi, 0,36 lei kWh/zi, pentru un consum intre doi si trei kWh/zi si 0,71 lei noi/kWh, pentru un consum de peste trei kWh/zi.
Tehnic, un apel initiat de un abonat conectat fizic la reteaua RomTelecom, care utilizeaza serviciile furnizorului alternativ de telefonie fixa va fi transferat de RomTelecom in reteaua furnizorului alternativ, aceasta din urma finalizand apelul la destinatia dorita.
O data cu aparitia Legii nr.
De exemplu, un abonat poate beneficia de telefon fix, mobil, cablu TV si internet intr-un singur pachet, la un pret mult mai avantajos decat daca daca ar fi optat pentru aceleasi servicii individual.
Companiile spun ca orice abonat poate afla ce fel de gaze consuma daca se uita pe site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei.
Citesc fluxurile de stiri financiare, sunt abonat la Wall Street Journal si la alte publicatii financiare, imi vad portofoliul de actiuni direct pe telefonul mobil".
Vifor Rotar) Sa recunoastem ca amarasteanul otevist, abonat nocturn la postul lui Danut si avid de telenovele politice romanesti, n-a mai avit asa pleasca de cand se zgaiste noptile la OTV.
Conduce un club abonat la medalii, CS Gladiator Craiova, si sala sa este ceva mai libera doar dimineata, dar parca nu-i de-ajuns.
in schimbul aceleiasi sume de 9,90 euro, site-ul cdecouvert.com pune la dispozitia clientilor sai, in fiecare luna, cate un CD al unui artist, la alegerea fiecarui abonat.
Din totalul resurselor alocate pentru servicii diverse din domeniul 0Z=08, numerele cu acces gratuit pentru abonat si cele pentru accesul indirect la servicii detin cea mai mare pondere - de 30%, urmate de numerele pentru servicii cu costuri partajate (22%), cele de acces la servicii de transmisiuni de date si la internet (13%) si cele pentru servicii cu acces atipic (3%).
Cum puteti recunoaste incercarile de frauda Daca ati primit un SMS sau un telefon, chipurile din partea unui reprezentat al companiei de telefonie mobila la care sunteti abonat, si nu stiti daca este frauda sau nu, iata cateva indicii:
O linie de acces este, in fapt, asa-numitul "post telefonic" instalat, in timp ce un abonat este persoana fizica sau juridica ce a incheiat un contract cu furnizorul de servicii, pentru una sau mai multe linii de acces.
Exista peste 400 de puncte de acces prin Wi-Fi (Digi Wi-Fi), ce pot fi accesate insa doar dupa autentificarea ca abonat in reteaua RCS-RDS.
Piata Presei Libere nr. ... RO427320 - Telekom Romania Mobile Communications S.A Splaiul Independentei nr. ... Fiecare minut de convorbire de la postul de abonat Romtelecom este tarifat cu 0.1 fara TVA (0,124 cu TVA).
google-analytics.com