Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (4.29 secunde)
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului. ... Mai multe mesaje trimise pe telefonul mobil i-ar putea crea probleme de ordin penal lui Dacian Ciolos.
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea. Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare.
La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
Cosmote Romania a obtinut in primele noua luni ale anului in curs venituri totale de 105,2 milioane de euro, cu 296% mai mari decat in perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat al operatorului de telefonie mobila.
Evenimentul, aflat in acest an la cea de-a treia ediție, are loc intre 31 august si 2 septembrie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
Deosebirea este ca daca PSD si PD-L erau sensibil egale ca marime si putere de influentare, acum PD-L se poate considera singur la guvernare. ... In fond, formula de acum putea functiona si atunci, iar acum Mircea Geoana putea fi la Cotroceni si PSD la Palatul Victoria.
Ai zice ca natia asteapta cu sufletul la gura ziua de 15 mai. ... Mai aruncati o privire pe lista completa a candidatilor la functiile de conducere din PDL publicata de HotNews.ro. Gasiti mai mult de trei-patru nume noi si rezonabile intrate in cursa?
O generatie merge la inchisoare, lasand praf si pulbere in urma - Iese ceva din treaba asta?, il intreba ministrul de Interne Cristian David pe fostul sau sef de cabinet, in timp ce puneau la cale un trafic de influenta in vederea retrocedarii unor terenuri din muncipiul Buzau.
Din ce in ce mai multi specialisti informaticieni romani revin in tara, dupa mai multi ani de activitate profesionala prestata pentru alte tari, ne informeaza fericiti reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), precizand ca cei mai multi dintre acestia isi deschid societati in domeniul IT.
Ministerul Economiei si Comertului (MEC) a finalizat un set de contracte de concesiune catre Distrigaz Sud prin care 58 de localitati vor beneficia, in premiera, de posibilitatea racordarii la reteaua de gaze naturale.
Incendiile provocate de satenii iresponsabili, in actiunile lor de igienizare a pasunilor, au provocat daune serioase comunicatiilor telefonice din judet. Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
Volumul traficului de voce realizat prin retelele de telefonie mobila s-a apropiat de cel inregistrat prin retelele fixe in prima jumatate a anului, fiind de asteptat ca foarte curand sa il depaseasca, potrivit Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii.
"Cei mai afectati de scumpirile la gaze vor fi consumatorii casnici, de aceea, solutia ar fi ca gazele naturale sa fie vindute consumatorilor casnici la un pret mai scazut, in urma unui acord cu UE.
Cota operatorilor alternativi a crescut la finele lui 2005 la aproximativ 10% din piata telefoniei fixe, reprezentand mai mult de 430.000 de utilizatori, a declarat ieri vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), Alexandrina Hartan.
Investitiile RomTelecom in infrastructura de telecomunicatii s-au redus anul trecut cu mai mult de o treime, iar compania nu prevede o majorare semnificativa in 2006, a declarat ieri James Hubley, directorul general RomTelecom.
Congaz SA Constanta a finalizat implementarea Sistemului Informatic Integrat pentru managementul activitatilor din cadrul companiei pe baza unui soft complex elaborat de cunoscuta firma de aplicatii informatice SIVECO Romania SA.
Cardul este un instrument de plata electronica, securizat si individualizat, care permite utilizatorului sau sa foloseasca disponibilitatile banesti proprii dintr-un cont deschis pe numele sau la emitentul cardului si/sau sa utilizeze o linie de credit, in limita unui plafon stabilit in prealabil.
google-analytics.com