Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (3.06 secunde)
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna: ... La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni.
Incepand din iulie 2006, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea in Comunicatii va monitoriza evolutia noilor tehnologii si servicii care au aparut pe piata de comunicatii si va prezenta investitorilor straini, industriei si altor persoane interesate de transformarile pietei romanesti o imagine fidela a principalilor indicatori si ten- dinte.
Aproape 1,4 milioane de consumatori de energie electrica abonati ai Electrica Oltenia sunt jecmaniti lunar de statul roman. Folosindu-se de noul Cod Fiscal, Ministerul Finantelor umfla facturile cu o acciza calculata la o valoare de mult apusa. ... peste 95 de milioane de lei vechi pe luna.
Newsletterele sau permission marketing sunt o forma alternativa de publicitate online din familia metodelor de publicitate online. Intr-o serie de articole ne propunem sa va prezentam cateva din tainele utilizarii lor in mixul de comunicare pe Internet.
Romtelecom ataca piata de televiziune digitala prin satelit cu serviciul Dolce, avand ca slogan "televiziune digitala totala". Serviciul Dolce are un abonament lunar pentru pachetul de programe de baza avantajos pentru clientii Romtelecom, de 3,9 euro, fara TVA.
Romtelecom a avansat in primul trimestru al anului in curs cu 3,5% fata de perioada similara din 2006, la 19,8 milioane de euro.
Cum evolueaza Internetul pana in 2016 Producatorul de echipamente de retea Cisco Systems Inc estimeaza ca numarului de dispozitive si conexiuni din intreaga lume va ajunge la 19 miliarde in 2016, dublu fata de anul trecut.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Surpriza neplacuta pentru o parte importanta dintre clientii abonati la RCS&RDS Odata cu lansarea a doua noi canale, operatorul RCS-RDS a decis sa reordoneze grila de posturi in functie de tematica.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
Schimbarea uriasa care s-a produs de cateva zile in online La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. Sfarsitul neutralitatii internetului inseamna insa un precedent extrem de periculos pentru toti utilizatorii.
Ce inseamna finalul neutralitatii dupa ce America a schimbat regulile jocului La sfarsitul saptamanii trecute, o informatie din Statele Unite a trecut aparent nebagata in seama de Europa. Sfarsitul neutralitatii internetului inseamna insa un precedent extrem de periculos pentru toti utilizatorii.
Discutiile despre vanzare s-au intensificat dupa celebra Ordonanta 114, cunoscuta sub denumirea de Ordonanta lacomiei. Aceasta a impus companiilor din telecom o taxa de 3% pe cifra de afaceri. ... Averea reprezentata de abonati si de drepturile TV va fi impartita intre RCS-RDS DIGI si Orange, potrivit gsp.ro.
Atat de parlamentar, incat a uitat sa foloseasca deja invechitul telefon mobil pe care, dupa cum zice gura targului, trebuie musai sa-l schimbe cu unul mai pe masura functiei. De fapt, pentru baiatul prefectului, Edi Martin, telefonia mobila a reprezentat mereu o problema.
Locuitorii sectorului 5 au primit, marti seara, din partea unor echipe de activisti PSD, telefoane mobile si cartele pre-platite incarcate cu patru euro, pe cutiile aparatelor fiind scris numarul de telefon al actualului primar de sector, Marian Vanghelie, candidat pentru un nou mandat.
si telefon, si laptop. Cu ce e practic diferit un smartphone de un laptop? Motorola crede ca, in spatele acestor categorii de produse, sta o diferentiere de marketing care ne face sa scoatem din buzunar de doua ori mai multi bani decat e nevoie.
google-analytics.com