Cautare

4440 de rezultate pentru "musat ion" (3.03 secunde)
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU:
El a fost asociat, anterior, la Casa de avocatura Musat si Asociatii. Noul presedinte al AVAS nu este membru al nici unui partid politic, se spune in comunicat.
Vadim Tudor a anuntat ca se va desfiinta functia de prim-vicepresedinte al partidului ocupata de la fondarea formatiunii pana in prezent de Eugen Barbu, Mircea Musat, Valeriu Buzea, Corneliu Ciontu si Dorel Constantin Onaca.
Totodata, compania a incheiat colaborarea cu mai multi angajayi ai postului, printre care si nume sonore, de pe TV, printre care Tudor Musat si Adriana Nedelea.
De asemenea, Guvernul a nominalizat societatea de avocati Musat si Asociatii sa asigure consultanta si sa reprezinte la Centrul International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii statul roman in cauza Spyridon Roussalis impotriva Romaniei.
pesedistii din "vechea garda" spun ca au fost sunati de alti membri PSD, sunati la randul lor, de Musat Mihalache...
Soprana Carla Musat, solista a Ansamblului Artistic al Armatei si Muzicilor militare, va canta imnul national, acompaniata de orchestra reprezentativa a Ministerului Apararii Nationale, orchestra Brigazii 30 Garda Mihai Viteazul si a Brigazii 1 Mecanizata -Argedava, si de corul studentilor Academiei Tehnice Militare.
Sambata si duminica, "Zilele orasului Techirgiol" continua cu memorialul de fotbal Stefan Musat, care va avea loc pe stadionul din Techirghiol, o prezentare de carte, spectacole folclorice, dar si concursuri, care mai de care mai originale, cel mai asteptat fiind "Cine prinde rata".
Feuzalat Feuzi (ex- PNTCD), Marian Tudor si Catrina Musat (fosti liberali), Gheorghe Stanciu (PSD) si viceprimarul ex-liberal Maria Adam se considera victime ale abuzurilor PNL Constanta, in conditiile in care, ca membri de partid au trimis nenumarate memorii conducerii liberale de judet cu privire la abuzurile primarului Melcea.
La propunerea edilului sef, consilierii locali au dat unda verde alegerii consilierului local al PSD, dr. Carmina Musat, ca reprezentant al Consiliului Local in consiliul etic al Spitalului de Urgenta pentru Copii "Sfintul Ioan".
De consemnat este si o contestatie hilara, semnata de un "cetatean al orasului Galati" pe nume Marian Musat, care a contestat...
Costurile finale, pe care partea romana le-a facut pentru procesul de la Washington, sunt de circa 10 milioane de dolari, dintre care cea mai mare parte a reprezentat-o onorariul celor 13 avocati care au lucrat la acest caz (5 avocati de la casa romaneasca de avocatura Musat & Asociatii si 8 avocati de la firma americana White & Case), ne-au declarat surse apropiate litigiului.
In urma analizei si evaluarii efectuate asupra ofertelor tehnice si financiare depuse de catre cele 5 companii de consultanta financiara si restructurare de reputatie internationala, preselectate pentru restructurarea Companiei Nationale Posta Romana S.A., comisia de evaluare a declarat castigatoare oferta companiei Roland Berger impreuna cu Musat si Asociatii (consultanta juridica) si Mazars Romania (consultanta financiara).
Pana in prezent au fost emise 75.000 de astfel de carduri-co-branded care au fost activate de clientii Flanco, potrivit Danei Musat, directorul Departamentului de carduri de la Cetelem.
Ofertantii sunt Siomax Targu Jiu, Casa de Insolventa Transilvania Cluj Napoca, Musat si Asociatii Casa de Insolventa Bucuresti, Consultor Active Bucuresti, Maestro Constanta, Casa de Insolventa Moldova Iasi, BNP Consult Craiova si RVA Insolvency Specialists Bucuresti.
664,46 lei, Sorin Rusu - 170. 018 lei si Marina Musat, care a platit 120. 212 lei", a mai declarat Radu.
A fost de asemenea finalizata si documentatia tehnica pentru extinderea retelei de termoficare pe strazile Locotenent Musat si Octav Bancila, lucrare estimata la valoarea de 5 miliarde lei vechi, care se va realiza tot din bugetul local.
Cristi Pulhac este inlocuit cu Musat. Min. 73 A doua schimbare la Steaua: Vlad Chiriches ii lasa locul lui Eric Bicfalvi.
Munteanu, Tames, Stratila, Ţucudean, Musat Rapid: D. Coman - M. Roman, Oros, M. Antonio, Bozovici - Teixeira, Alexa, N.
Contra lui Lech Poznan, Cornel Talnar a inceput cu Balgradean - Rus, Dandea, Scutaru, Musat - Filip, Boubacar, Catalin Munteanu, Curtean - Andrei Cristea, Axente.
google-analytics.com