Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (4.80 secunde)
"Am ajuns la concluzia ca e mai bine pentru noi si PSD Bihor ca viitorii alegatori sa-i cunoasca inca de pe acum pe candidatii nostri, ca sa stie ca PSD vine in fata lor cu o propunere serioasa, iar politicienii care vor reprezenta celelalte partide politice sa-si cunoasca din timp contracandidatii", a explicat Claudiu Pop.
Liderii organizatiilor din Regiunea de Sud-Est ale PD-L (printre care si Constanta) s-au reunit pentru a stabili primii 5 candidati pe lista pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie. ... Lista, potrivit presedintelui PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, va fi inaintata luni Comisiei de evaluare a candidaturilor.
Candidatul PDL la europarlamentare Monica Macovei si premierul italian Silvio Berlusconi, care conduce lista partidului sau in toate cele cinci regiuni electorale italiene, fac parte din lista cu cele mai proaste 12 candidaturi - "12 terrible candidates" - pentru alegerile europene din 4 - 7 Iunie pentru Parlamentul European, data publicitatii joi la Bruxelles de catre Partidul Socialistilor Europeni (PES).
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene este dur contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar, cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost actualizata in tara noastra din 2008 incoace. Avand in vedere repeziciunea evolutiei tehnice, intelectuale si medicale din ultimii ani, este corect sa spunem ca noile descoperiri din domeniul medicamentelor si al tratamentelor medicale nu sunt deloc putine.
Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: "E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei.
In aceste zile, in statiunea Mamaia se desfasoara in paralel sedintele Comisiilor Economica si Juridica din cadrul Asociatiei Romane a Apei, la care iau parte reprezentantii economici si juridici ai celor mai mari operatori si regii de apa din tara, dar si invitati din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale si bineinteles, reprezentanti de seama ai Asociatiei Internationale a Apei.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Consumatorii casnici din Romania ar trebui sa aiba si dupa aderarea la Uniunea Europeana tarife mai mici decit agentii economici la gazele naturale, pentru a suporta mai usor socul scumpirii, in urmatorii doi ani, a ieri, la Sibiu, Achim Saul, responsabil pentru actiunile E.ON Ruhrgas in Romania.
Contractul de prestari-servicii dintre Serviciul Public de Salubritate si SC Eco Sud Bucuresti parafeaza un tarif ilegal in baza caruia craiovenii au platit deja circa opt miliarde de lei vechi in plus, pentru cele aproape 80.000 de tone de deseuri pe care Salubritatea le-a depozitat pana acum la rampa din Mofleni.
Din totalul traficului de voce, de 17.6 miliarde de minute realizat in cursul anului trecut, jumatate au fost initiate in retelele mobile de telefonie.
Rata de penetrare a telefoniei mobile in Romania, in functie de numarul de cartele SIM valabile, a ajuns la 123% la jumatatea anului 2008, iar din totalul celor 26,5 milioane de SIM-uri, 17,9 milioane erau cartele preplatite valabile, din care peste 75% sunt efectiv utilizate.
Starcraft 2 este continuarea celui mai de succes joc de strategie real-time din toate timpurile.
Orasul Eforie beneficiaza de un nou cartier de locuinte adresat tinerilor din localitate. ... , sistemul de iluminat public din Proiect 11/92.
Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta mai deschide o casierie in Cumpana, pentru a veni in sprijinul abonatilor din comuna.
Se spune ca exista citeva firme din strainatate interesate de preluarea acestui operator care nu a avut puterea de a se impune. Cosmorom se afla de ani de zile in coada plutonului, fara sa apara cineva capabil sa scoata firma din situatia dificila.
Este posibil sa apara insa modificari din sectorul pre-paid in favoarea post-paid. Autoritatea asteapta ca operatorii sa scada preturile si sa inceapa campanii pentru atragerea clientilor si a abonatilor.
Comisii constituite din trei, patru angajati ai furnizorului de apa in Craiova sunt zilnic trimise in cartierele orasului pentru a scoate banii de la abonatii rau-platnici.
Cota operatorilor alternativi a crescut la finele lui 2005 la aproximativ 10% din piata telefoniei fixe, reprezentand mai mult de 430.000 de utilizatori, a declarat ieri vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC), Alexandrina Hartan.
Surse de pe piata telefoniei fixe sustin insa ca Romtelecom a hotarat sa intre in segmentul serviciilor de televiziune prin satelit si din cauza reducerii veniturilor din activitatea de baza a companiei - telefonia fixa.
google-analytics.com