Cautare

17080 de rezultate pentru "ilva mare" (2.94 secunde)
In perioada august 2005 - iunie 2008, departamentul a luat amploare, astfel ca s-a infiintat firma propriu-zisa", a declarat Laurentiu Ilie-Mare, managerul Helmat. ... "Fata de 2005, exista un volum de cinci ori mai mare de stocuri si de marfuri.
In schimb, agentii economici care activeaza in anumite domenii si care au un grad mare de risc de evaziune fiscala se vor trezi cu inspectorii fiscali pe cap si vor plati si sume importante la stat.
Desi a fost reparat de imparatii Licinius, Iulian Apostatul si Valens, orasul va suferi distrugeri mari in timpul migratiilor din secolele V-VI (este mentionata si o mare inundatie provocata de un tsunami in secolul al VI-lea) si va decadea treptat.
12 - 15 august 2016/ Festivalul International de Folclor HORA MARE (Autoare: Alina JIPA) Consiliul Judetean Calarasi prin Centrul Cultural Judetean Calarasi, organizeaza in perioada 12 - 15 August 2016, Festivalul International de Folclor Hora Mare.
Mare Mucenic Gheorghe - purtatorul de biruinta Supranumita Capela Sixtina a Estului. ... Manastirea Voronet constituie una dintre cele mai valoroase ctitorii ale lui Stefan cel Mare.
Tolo este o statiune mica, frumoasa si foarte linistita, unde turistii se intorc an de an si se cunosc cu mare parte din localnici.
Ce poate fi mai frumos decat sa fii in vacanta la mare, pe o insula? ... Am avut norocul sa vedem rasaritul pe mare, pentru prima data!
Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din Romania, si-a redeschis portile pe 9 iunie 2017. ... Inca de acum 5 ani Divertiland Water Park si-a perfectionat continuu serviciile si a ridicat standardele, devenind cel mai mare operator de pe piata de divertisment din Romania.
Despre sutele de milioane de euro destinate unei actiuni propagandistice de a construi 400 de sali de sport intr-un timp scurt, actiune care s-a dovedit un mare esec? ... Si va reusi in mare parte. ... Dar mai avem o categorie mare de inocenti;
GALA SUFLET PENTRU ROMANIA este cel mai mare teledon al vedetelor din Romania. ... Am avut contracte de imagine cu sume impresionante si am investit apoi in gale si in programe, care mi-au adus in primul rand mie o mare bucurie sufleteasca!
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Cel de-al treilea colegiu pentru Camera Deputatilor este format din localitatile Mioveni, Titesti, Davidesti, Hartiesti, Boteni, Vulturesti, Stalpeni, Balilesti, Vladesti, Mihaesti, Schitu Golesti, Mioarele, Poienari de Muscel, Valea Mare Pravat si Godeni, cu 69.452 persoane cu drept de vot.
In vizita la neamuri Codrut Seres a fost simbata la Baia Mare pentru o intilnire cu directorii sucursalelor din nord-vestul tarii a companiilor si regiilor nationale aflate in subordinea ministerului.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
În acelasi timp, oraseanul doljean - desi locuieste intr-unul dintre judetele cu cel mai mare potential agricol - cumpara din piete produse scumpe si, neaparat, din import.
Basarabia a fost prima provincie care s-a unit cu Romania pentru a forma Romania Mare. ... Aceasta din urma se afla intr-o situatie extrem de dificila, fiind nevoita sa contracareze ofensiva armatei germane, care ocupase mare parte din Romania si viza inaintarea spre est.
Jividen spune ca intalnirea a durat cinci minute, terminandu-se cand OZN-ul rosu s-a indepartat cu o viteza foarte mare, disparand dincolo de orizont in directia New Orleans. ... Il consider un martor de inalta credibilitate, in mai mare masura decat pe multi altii".
ea s-a construit pe stanca ce se gaseste in extremitatea vestica a padurii de pietre si este cea mai mare din regiunea Meteorei.
Puterea lui de influenta e foarte mare, iar dintre toate literele care-l compun, prima are cel mai mare impact. ... Cei ale caror prenume incep cu D sunt oameni cu o mare vointa, organizati si tenace.
google-analytics.com