Cautare

58018 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (6.77 secunde)
Becali se intoarce la Steaua: "O sa ma vedeti numai pe stadion!" Prima reactie a dupa ce a iesit din inchisoare: Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
Scandal la TV intre Becali si Adriana Saftoiu: "Erai Pufuletul lui Basescu" Gigi Becali s-a certat cu Adriana Saftoiu in direct la Romania TV.
Hagi, MARTURISIRE EMOTIONANTA despre Gigi Becali:
GIGI VINE, BASISTII DIN PNL POT SA PLECE! ... SI REFACEREA ALIANTEI ISTORICE A DREPTEI AUTENTICE S-a votat propunerea presedintelui Antonescu privind derogarea pentru unele candidaturi parlamentare fara vechime in PNL si schimbarea conducerii de la sectorul 1.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
Bomba in cazul Becali: ... Au vrut sa-l trimita la puscarie Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, a venit in urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare primita in dosarul sechestrarii de persoane.
Gigi Becali a primit o VIZITA SURPRIZA la penitenciar. Vezi cine s-a dus la el in a doua zi de Craciun Gigi Becali a avut parte de o vizita-surpriza in penitenciar.
Gigi Becali, la primele infractiuni in calitate de "liberal" (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Conducerea PNL se va afla miine in fata unei decizii aproape istorice, aceea de a permite oierului-miliardar Gigi Becali sa intre sub culorile partidului Bratienilor si sa candideze intr-un colegiu bucurestean pentru Parlament.
Gigi Becali stie EXACT ziua in care va iesi din puscarie!
Noi imagini cu Gigi Becali, dupa condamnare. A venit la tribunal purtand guler cervical Gigi Becali s-a prezentat luni in fata magistratilor de la Tribunalul Constanta pentru a-si sustine cererea de intrerupere a pedepsei pe motive medicale.
Gigi Becali, moment de sinceritate totala: ... Lucian Negrea) Gigi Becali a recunoscut, duminica, implicarea sa la echipa, peste antrenorul Nicolae Dica. Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV.
Cand va vedea acestea imagini, Gigi Becali va izbucni in plans! ... Imaginile astea ii vor alina suferinta din puscarie lui Gigi Becali. Sotia lui, Luminita, a facut un gest pentru care toata familia ii va multumi pentru totdeauna.
Cateva articole din Gazeta Sporturilor au ca subiect alegerea de catre Gigi Becali a noului antrenor al FCSB, care ar putea fi Dan Alexa, actualmente antrenor la Dunarea Calarasi. ... Ce i-a spus Becali Gigi Becali nu se grabeste sa ia o decizie.
Becali s-a batut in direct cu Tatoiu pe banii lui Djuvara.
Steaua e campioana, Gigi e la puscarie! ... 2013 a oferit mai multe momente ce pana acum pareau doar o fantezie. Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Gigi Becali, deprimat in puscarie? Obligat sa stea trei ani dupa gratii, patronul n-a mers la slujba de la capela Rahova Gigi Becali trebuie sa ispaseasca trei ani de inchisoare, dar nu inseamna ca necazurile lui s-au incheiat.
Gigi Becali, condamnat la trei ani cu executare in dosarul "Valiza" Magistratii completului de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care au judecat recursul dosarului "Valiza" au decis, marti, dupa 5 ore de deliberari, condamnarea lui Gigi Becali la 3 ani de inchisoare cu executare.
In privinta lui Gigi Becali, si formatiunea politica a acestuia, Partidul Noua Generatie, desi pare greu de crezut, situatia este cum nu se poate mai buna.
Gigi Becali a cedat psihic: ... Despartirea de camerele de luat vederi este greu de suportat pentru Gigi Becali! ... "In jurul orei 12, gardienii m-au informat ca in sectorul vestic un detinut s-a asezat in fata camerei de supraveghere si vorbeste foarte elogios despre Gigi Becali.
Becali, despre Monica Macovei: O baba cocosata Liderul PNG, Gigi Becali, a descris-o vineri pe democrat-liberala Monica Macovei ca fiind o "baba cocosata" cu "multe radacini in justitia romaneasca." Invitat vineri seara la Rtv, Gigi Becali a fost rugat sa faca scurte descrieri unor oameni politici din Romania.
google-analytics.com