Cautare

61180 de rezultate pentru "fam suru din anina" (5.79 secunde)
Lucrarile pentru inchiderea minei Anina din judetul Caras-Severin vor incepe luni, dupa ce Guvernul a aprobat banii necesari pentru realizarea digurilor de retinere si rezistenta, transmite NewsIn.
Mina Anina, care apartine Companiei Nationale a Huilei Petrosani, isi inceteaza activitatea de extractie la sfarsitul acestei saptamani, urmand ca de luni, 21 august, aici sa inceapa lucrarile specifice de inchidere si conservare. ... 22 care se aplica angajatilor din industria miniera.
Sa clarifice implicarea sa in traficul cu copii Purtatorul de cuvant al PSD, senatoarea Gabriela Firea, i-a cerut joi lui Klaus Iohannis sa ofere lamuriri cu privire la implicarea sa in traficul international de copii la inceputul anilor ‘90, prezentand istoria cazului Iliut, asa cum a fost ea reflectata in presa pana acum "Daca tot a cunoscut, din postura activitatii de sofer sau traducator pentru familiile venite in Romania pentru adoptii, cazuri de copii aflati intr-o stare precara, de ce nu a actionat intr-un sens care sa fi facut astazi subiectul respectiv unul stins?
"Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori" are o noua acceptie din partea PD-L care-i rasplateste regeste pe parlamentarii-traseisti.
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. ... Mesteri populari si artizani din toate zonele tarii, mesteresc si expun diverse obiecte:
va invita de vineri pana duminica la Targul lui Gustar, din 22 pana in 24 august, intre orele 10,00 si 18,00 in curtea Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... Si-au anuntat prezenta mesteri si artizani din toate zonele tarii:
Mesteri populari si artizani din toate zonele tarii mesteresc si expun diverse obiecte:
Febra retrocedarilor a atins si cele mai importante societati din Galati, printre care se afla Combinatul, Santierul Naval Damen, Atlas, Menarom, anumite suprafete de teren fiind revendicate de persoane care sustin ca au acte de proprietate asupra pamantului.
De Craciun au petrecut o saptamana alba pe partiile din Kitzbühel - Austria, unde cei doi copii ai lor, Samira (7 ani) si Walter Junior (4 ani) s-au luat pentru prima data la intrecere pe partia de schi!
Cum sa intampini imperfectiunile din viata ta - 15:00 - 16:00 - SALA A - Ana Maria Mitrus: ... clarificari din perspectiva mesajului Graalului - 15:30 - 16:30 - SALA B - Rita Andreea Muresan:
Gara din Umbraresti, banala si comuna, atragea atentia doar prin frumoasa sotie a sefului garii; ... Intr-o vara, coborand din tren, am fost izbit de o putoare ingrozitoare.
Ministerul Economiei si Finantelor va solicita acordul guvernului pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere, operatiuni care necesita fonduri de circa 1,77 miliarde de lei (552 milioane de euro), au declarat ieri surse din institutie.
Ministerul Economiei si Finantelor va solicita acordul guvernului pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere, operatiuni care necesita fonduri de circa 1,77 miliarde de lei (552 milioane de euro), au declarat ieri surse din institutie.
Guvernul a alocat, în cadrul sedintei de miercuri, 1,77 miliarde de lei (17.700 de miliarde de lei vechi) pentru închiderea si ecologizarea a 88 de mine si cariere din sistem.Potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei, obiectivele care urmeaza sa fie închise sau ecologizate apartin Companiei Nationale a Huilei (CNH) Petrosani, Remin Baia Mare, Minvest Deva, SNLO Târgu Jiu, Minierei Banat Anina, Salrom Bucuresti, SNC Ploiesti, CN Uraniu Bucuresti, Baita Stei, Moldomin Moldova Noua, SC Cuart, Geopec Pitesti si Complexului Energetic (CE) Craiova.
Dintre liderii locali care si-au schimbat formatiunea politica, primarii PSD erau si presedinti ai organizatiilor din comune, astfel ca „un mare numar de membri si-au exprimat dorinta de a se inscrie in PD, declarandu-se nemultumiti de conducerea judeteana PSD“, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al PD Caras-Severin.
11 societati din sectorul minier aflate sub autoritatea Ministerului Economiei si Comertului (MEC) vor beneficia de scutirea la plata a unor obligatii bugetare in valoare de 3.963,9 miliarde de lei (aproximativ 97,7 milioane de euro), aferente perioadei ianuarie - noiembrie 2004.
Cele 20 de societati sunt Albesti Constanta, Autotransport Iasi, Barumc Anina, Becona Botosani, Bujortrans Targu Bujor, CCPR Brasov, Cisam Sannicolau Mare, Comlef Salonta, Fondantina Barlad, Goterm Campeni, ICMAV Bucuresti, IFCONS Ulmi, Maliuc Tulcea, Munca Ovidiu Constanta, Petrovest Bors, Remat Campulung Moldovenesc, Servicii Comunale Codlea, Sites Co Bucuresti, Trans-Alexandria Bucuresti si Transcar Braila.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
Dupa modelul caselor vandute in Bacau cu 250 de euro, puteti cumpara zece apartamente cu mai putin de 50.000 de euro in Anina, judetul Caras-Severin.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
google-analytics.com