Cautare

3710 de rezultate pentru "fam moldovan alexandru str plugarilor brasov" (3.50 secunde)
Alin de 22 de ani din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia 1310, pe str. Modoran Ene dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu aleea de legatura intre str. Modoran Ene si str. ... Vasile de 56 de ani din Bucuresti, pe str. Modoran Ene din directia str.
Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Bucurestii Noi dinspre Pod Constanta catre str. ... Ion de 64 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Aro 323, pe str. Branistari dinspre str. Farcasanca catre str.
Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. Tepes Voda, dinspre str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Razvan de 32 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. Agricultori, dinspre str. ... Ferdinand, dinspre str. Ritmului catre str.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
Este vorba despre Dan Moldovan (foto), nominalizarea PD-L pentru a face parte din Consiliul de Administratie al Santierului 2 Mai. Faptul ca nominalizarea consilierului local mangaliot Dan Moldovan s-a transformat in numire in C.
Printre acestia, si contractul cu societatea consilierului local mangaliot Dan Moldovan, Bemad Serv SRL, operatorul de plaja din zona Olimp. Ca si alti operatori de plaja, Dan Moldovan (foto) a dat in judecata DADL.
"Timp de doi ani, noul vicepresedinte ales al patronatului va fi Vasile Moldovan (foto), directorul RAJDP Constanta", a spus Liviu Bota, presedintele patronatului. La randul sau, directorul RAJDP, Vasile Moldovan, a subliniat ca, in ultimii ani, situatia drumurilor din judetul Constanta s-a imbunatatit.
Furnizor oficial al Curtii Regale Belgiene, Leonidas a deschis primul sau magazin in Romania in 2001, pe str Doamnei, nr 27, din Bucuresti, iar anul acesta aniverseaza 15 ani de expertiza integral oferita consumatorului roman.
Alexandru Obregia, dinspre str. Nitu Vasile către str. ... Mihaela de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Fiesta pe str. Resita, dinspre str. Izvorul Muresului către str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str.
Pe site-ul desprecancerdesan.ro, dr Bogdan Moldovan, medic primar chirurgie generala, medic sef sectie Spitalul Sf. Constantin Brasov, vorbeste despre noutatile absolute in tratamentul tumorilor mamare la Spitalul Sf.Constantin din Brasov.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Lansarea cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel. ... Iosif din Brasov. ... Cea de-a IV-a editie a Salonului International de Carte Bookfest 2015 a gazduit o lansare - eveniment, prilejuita de aparitia cartii Stela Popescu si Alexandru Arsinel.
248¹ din Codul penal impotriva numitilor Catalin Alexandru Macovei si Horia Georgescu, presedintele respectiv secretarul general al ANI in perioada respectiva.
PROFI incheie luna septembrie cu trei inaugurari de magazine City la Constanta, Brasov si Bacau, reteaua crescand la 344 de unitati. Unitatea din Constanta se afla pe str. ... La Brasov, magazinul se afla la parterul unui bloc de locuinte de pe Str.
runda a doua a Ligii I, urmand sa intalneasca astazi, in deplasare, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), pe FC Brasov. ... Baietii s-au pregatit bine si sunt hotarati sa nu piarda la Brasov.
Apateului, Plugarilor; Brandusei; Episcopia Bihor; Parangului, Dornei; Zmeurei; Vamii; Harghitei; Petre Tutea; Locomotivei; Barsei; Michelangelo; Zalaului; Salajului. Lucrari de reparatii/modernizare a liniilor electrice aeriene (LEA) realizate in alte localitati bihorene:
4 iulie 1519, Ferrara, Statele Papale) a fost fiica lui Rodrigo Borgia, un potentat din Valencia renascentista care a devenit mai tarziu Papa Alexandru al VI-lea, si a Vannozzei dei Cattanei.
Potrivit pesurse.ro, contracandidatul lui Ponta este Andrei Alexandru, fostul consultant al lui Iliescu in perioada 1992-2000 si consilier al lui Nicolae Vacaroiu. Andrei Alexandru anunta, intr-o scrisoare, ca va candida la sefia PSD impotriva lui Victor Ponta, daca nu se va inscrie altcineva.
google-analytics.com