Cautare

196 de rezultate pentru "dina mirela" (2.60 secunde)
Dan Nica si Aurel Nechita, ambii de la PSD, Bogdan Liviu Ciuca (PC), Iulian Barsan, Petru Lificiu si Constantin Petrea de la PD-L, Emil Strunga (PNL), Szekely Levente Csaba (UDMR) si senatorii: Viorel Stefan (PSD), Carol Dina (PRM) si Paul Pacuraru (PNL).
Acelasi lucru se poate spune si despre fostul senator al Partidului Romania Mare, Caron Dina, al carui rezultat se inscrie practic in trendul partidului la nivel national, acesta obtinand putin peste 3% din sufragii cu 2.084 de voturi in Colegiul 3 pentru Senat.
Ce tragere de inima sa mai avem acum la serviciu, cand vedem ca drepturile noastre salariale sunt taiate fara sa ni se ofere explicatii si fara sa se tina cont de lege?", a spus Rodica Dina, angajata la Compartimentul de Chimia Apei, din cadrul Laboratorului de Igiena.
De exemplu, consilierul PD-L, Constantin Dina, s-a certat deja cu colegul sau de partid, Sorin Eremia", a mai spus Micu.
Dumitru Leustean a fost inlocuit din functia de director al Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu. Noul sef este Ion Dina, fostul adjunct al lui Dumitru Leustean.
Votul pozitiv a fost dat de senatorii Aliantei PNL-PD, UDMR si PUR, impotriva votind senatorii PSD, iar reprezentantul PRM, Carol Dina a absentat de la sedinta Comisiei.
"Contractul de privatizare, asumat de APAPS in intregime, a favorizat excesiv cumparatorul, in detrimentul statului roman", sustine Raportul, semnat de senatorii Carol Dina, Mihai Lupoi si Ovidiu Radoi.
Fostul presedinte al Comisiei senatoriale de privatizare, senatorul PRM Carol Dina, a cerut amânarea dezbaterii acestui act normativ pâna pe 28 februarie, când Comisia Europeana va transmite un raspuns asupra privatizarii Automobile Craiova.
Daca ar fi mai ieftine decât restul locuintelor, cred însa ca as cumpara una, mai ales ca acum stau cu chirie", a spus Ionela Dina, de 35 de ani.
Printre proiectele noi, lansate pe piata la tIMOn, care se desfasoara in perioada 24-27 martie in Piata Constitutiei, se numara Otopeni Central Residence din Otopeni, ansamblu de apartamente ub vile, promovate de Alpha Group, dar si ansamblul  Cherry Ville din  Otopeni, ansamblu de 304 apartamente  dezvoltat de GreenTech International.
In 2015, veniturile au fost de 1,225 miliarde Euro, cea mai mare parte din suma fiind generata de pietele din Germania, Rusia, Olanda, Scandinavia, Europa Centrala si de Sud Est, SUA si Australia.
Jucatoarele pregatite de Berti Vasuica si Pusa Dina au evoluat sambata dupa-amiaza in deplasare, in compania formatiei CSM Lugoj, in cadrul etapei a zecea din Divizia A1, si au obtinut o victorie frumoasa, in trei seturi.
Echipa feminina, antrenata de Bertholt Vasuica si Pusa Dina, intalneste formatia CSM Bucuresti, de la ora 17.00, in cadrul etapei a 13-a din Divizia A1.
Prima partida a fost castigata de elevele lui Marian Constantin si Pusa Dina, cu scorul de 3-1, dar formatia din judetul Timis nu pare dispusa sa cedeze usor pe teren propriu.
Rusia - Dina Garipova, "What If" 11. Germania - Cascada, "Glorious" 12. Armenia - Dorians, "Lonely Planet" 13. Olanda - Anouk, "Birds" 14.
De la micile furnici carnivore, la cei mai mari elefanti si cele mai inalte girafe, documentarul "Ostilitati in natura" demonstreaza ca lumea naturii nu este deloc linistita.21.09 - Grădina zeilorDocumentarul ne poarta in lumea Zeilor, acolo unde traiesc cele mai necunoscute, mitice si ciudate animale, intr-un peisaj care iti taie rasuflarea.
Link videoclip Suflet, ramai pur: https://youtu.be/EXHSwvOFbF8 La capatul lumii, primul album al Alexandrei Usurelu, este unul dintre cele mai bine vandute albume lansate in mod independent din Romania.
Maximilian, Maria Filotti, Gheorghe Storin, Gheorghe Timica, Maria Ventura, Marioara Voiculescu, Ion Iancovescu, Nicolae Baltateanu, Elvira Popescu, Marietta Sadova, Mihai Popescu, Sonia Cluceru, Aura Buzescu, George Calboreanu, Elvira Godeanu, Alexandru Giugaru, Eugenia Popovici, Miluta Gheorghiu, Costache Antoniu, Beate Fredanov, Marcel Anghelescu, Ninetta Gusti, Fory Etterle, Cella Dima, George Vraca, Grigore Vasiliu Birlic, Dina Cocea, Niky Atanasiu, Kovacs Gyorgy, Clody Bertola, Marcela Rusu, Carmen Stanescu, Olga Tudorache, Gina Patrichi, Leopoldina Balanuta, Rodica Tapalaga, Silvia Popovici, Ileana Predescu, Radu Beligan, Toma Caragiu, Amza Pellea, Florin Piersic, Dem Radulescu, George Constantin, Mircea Albulescu, Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Ion Besoiu, Stefan Banica, Ion Lucian, Mitica Popescu.
Vizitatorii vor avea posibilitatea de a vedea peste 30 de specii de fluturi exotici, zburand liber, in sera special amenajata in grădina Muzeului "Antipa", dar pot avea si ocazia de a fi martori la "nasterea" unui fluture care-si paraseste invelisul de nimfa.
In caz contrar, organismul foloseste calciul din oase pentru a efectua diverse funcții, facandu-le asadar mai slabe si mai predispuse la rupere de-a lungul timpului.
google-analytics.com