Dupa ce aseara si-a prezentat videoclipul in cadrul unui concert sold-out sustinut in Bucuresti, Alexandra Usurelu lanseaza acum clipul cantecului Suflet, ramai pur.
Aceasta melodie este prima de pe cel de-al doilea album la care Alexandra Usurelu lucreaza in prezent si pe care isi doreste sa il lanseze in toamna acestui an.
Prin oricate greutati am trece de-a lungul vietii, sa ramanem impreuna este intotdeauna o alegere. Acesta este cantecul despre cei care aleg sa ramana. Sunt fericita sa va prezint astazi primul cantec de pe viitorul meu album, Suflet, ramai pur, marturiseste Alexandra Usurelu.
Videoclipul a fost filmat in diferite locatii greu accesibile, la vulcanii Sinabung si Sibayak, dar si pe insula Samosir, sub regia lui Florin Botea. Consilierul de imagine a fost stilistul Alin Galatescu, care s-a declarat in nenumarate randuri fanul Alexandrei Usurelu, iar vestimentatia Alexandrei a fost creata de designerul Simona Semen.
Link videoclip Suflet, ramai pur: https://youtu.be/EXHSwvOFbF8
La capatul lumii, primul album al Alexandrei Usurelu, este unul dintre cele mai bine vandute albume lansate in mod independent din Romania.
Cu peste 300 de concerte susținute in ultimii trei ani jumatate in cea mai mare parte pe bilete si peste 10.000 de albume vandute, Alexandra Usurelu devine, astfel, cea mai bine vanduta artista indie a ultimilor ani.