Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (3.48 secunde)
Primul avion Boeing 737-300, apartinand FlyGlobeSpan, un operator aerian din Marea Britanie, a sosit ieri la Aerostar Bacau, pentru a-i fi efectuate lucrari de intretinere si reparatii. ... Modificarile mecanice si electrice vor fi realizate de catre specialisti de la Bacau.
SNP Petrom a aruncat o “bomba“ in curtea Rafo prin contestatia pe care a depus-o la dosarul de reorganizare judiciara a rafinariei onestene, dosar aflat pe rolul Tribunalului Bacau.
Reamintim ca deschiderea procedurii de reorganizare judiciara a Rafo a fost aprobata de Tribunalul Bacau la 28 aprilie 2004. ... Incheierea data de acesta a fost insa atacata de AVAS prin recurs la Curtea de Apel Bacau.
in data de 28 aprilie 2004, prin sentinta nr 846, Tribunalul Bacau s-a pronuntat favorabil pentru deschiderea procedurii de reorganizarea judiciara la Rafo.
Actiunea Aerostar Bacau a atins un nou maxim istoric saptamana trecuta, a carei valoare a ajuns pe piata la 53.000 de lei pe 14 ianuarie (fata de o nominala de 25.000 de lei), dupa o tranzactionare cu numai 500 de actiuni si in valoare de numai 26.500.000 de lei.
Conducerea Balkan Petroleum (BkP) a cerut Tribunalului Bacau sa aprobe cererea de reorganizare judiciara si faliment pentru Carom. ... Astfel, reprezentantii Carom au depus la Tribunalul Bacau o cerere in acest sens si acum asteapta raspunsul.
Potrivit „Ziarului de Bacau“, trei europarlamentari si un raportor european s-au aratat interesati sa se intalneasca la Onesti cu reprezentanti ai sindicatului Rafinorul si ai sindicatelor de pe platforma industriala de la Borzesti, precum si cu salariati ai rafinariei, cu administratorii acesteia si cu autoritatile locale.
Investitoarea din Baia de Fier va incerca sa castige licitatia, concurand cu firme precum SC SUCCES NIC COM SRL, SC UMR SA, SC ROMINEX SA, toate din Gorj, si SC METAL INVEST Bacau.
Cazul chinezoaicelor de la Bacau ar putea deveni emblematic Conform statisticilor oficiale populatia activa a Romaniei era la sfarsitul anului trecut de 10,386 milioane de persoane, dintre care aproape 70% o reprezenta populatia ocupata.
Oradea, Targu-Mures, Ploiesti, Bacau, Brasov, Sibiu, Galati, Craiova, Baia Mare si Arad. ... Tiago Targu-Mures, Tiago Ploiesti, Tiago Bacau si Tiago Brasov.
Grupul Dedeman din Bacau, cu activitati in industria constructiilor si auto, este interesat sa achizitioneze jucatori locali de profil si intentioneaza sa-si extinda reteaua de magazine la nivel national si in afara Romaniei, in estul Europei.
Alenia Aeronautica, membra a grupului italian Finmeccanica, a incheiat, marti, un acord cu Aerostar Bacau, in baza caruia cele doua companii vor colabora in cazul in care Romania alege avioanele de vanatoare Eurofighter Typhoon.
Daca nu se rezolva situatia, noi vom pleca, doar nu o sa pierdem vremea pe aici", a declarat Nicola Nicolaites, patronul societatii Eco Geo Prest, firma cu sediul in Bacau. ... Acum, eu am ramas pagubit cu acesti bani din cauza faptului ca societatea din Bacau a plecat.
In cadrul Consiliului Judetean s-a desfasurat ieri o consultare publica atat cu reprezentanti ai unor institutii deconcentrate, cat si primari ai comunelor din judet, dar si membri ai filialei Transelectrica Bacau cu privire la initierea unui proiect de realizare a unei legaturi electrice aeriene (LEA) de 400 de kilovolti.Finantarea proiectului retelei electrice va fi sustinuta prin programul BERD, iar executia lucrarilor va fi suportata de cei doi beneficiari, respectiv Transelectrica, pe teritoriul roman, si Moldelectrica, in Republica Moldova.
In Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau, Buzau, Bucuresti-Berceni si Militari, Fagaras, Braila, Tecuci, Slobozia, Resita, Focsani, Bucuresti Cotroceni, Piatra Neamt, Bacau din nou,Vaslui si acum Bucuresti- Sun Plaza ai acces la provocarile propuse de DEICHMANN, in materie de incaltaminte si accesorii, transpuse bineinteles in preturile convenabile cu care esti deja obisnuit.
Ea a precizat ca retailerul targeteaza circa 2,6 milioane clienti din Bucuresti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Arad, Bacau si Drobeta Turnu Severin, care cumpara din hipermarketurile cora o data pe saptamana, au masina si acceseaza internetul.
Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a vorbit despre programul autostrazilor pana in 2020, a explicat cum spera sa fie finantate autostrazile Bucuresti-Alexandria, Targu Mures-Iasi, Sibiu-Brasov-Bacau, Buzau-Braila-Galati sau podul peste Dunare de la Braila. ... 80,5 • Ploiesti-Buzau-Focsani-Bacau-Pascani:
Parteneriatul nostru va continua cu o noua deschidere Casa Rusu, anul viitor la cora Bacau".
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Trei magazine PROFI Standard au fost deschise saptamana aceasta la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format.
google-analytics.com