Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (6.15 secunde)
Panduri sector 5, unde cu ajutorul unui bomfaier au sectionat 250 metri cablu de telecomunicatii ce apartin unei societati comerciale de profil telecom, cablul urmand sa fie transportat in orasul Voluntari pentru valorificare, cu autoturismele suspectilor.
Mafia din Bacau Traian Basescu nu s-a sfiit sa-l acuze pe Adrian Nastase ca se foloseste de implicatiile sociale ale cazului RAFO pentru a deturna atentia de la adevarata problema, si anume sustinerea sistemului mafiot care controleaza rafinaria de catre primul-ministru.
Dan Sova cere demiterea prefectilor din judetele afectate grav de ninsori Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat, Vineri, premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din judetele Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, cele mai afectate de ninsori si viscol.
Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau.
Incidentul a avut loc in Bacau, la Bazinul Olimpic de Inot. "Am vrut sa vad apa de foarte aproape... 1-0 pentru apa", a scris Ruby langa poza.
bacauinfo.ro / Talal Hamad, cel mai cunoscut sirian din Bacau: ... Am facut anul pregatitor in Bacau si apoi am mers sa studiez medicina la Iasi.
Sustinere puternica pentru Geoana Presedintele PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc, a declarat ieri ca organizatia pe care o conduce va sustine candidatura lui Mircea Geoana la presedintia PSD.
Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, luni, la finalul sedintei BPN, ca, in urma analizei interne a rezultatelor la alegerile locale, s-a decis dizolvarea conducerilor filialelor din Bacau, Constanta, Galati, Salaj, Gorj, Satu Mare, Teleorman, Vaslui si Vrancea.
Pe 21 aprilie, Camera Deputatilor a fost sesizata in cazul Mitrea, dar a respins aceasta cerere pe 13 august 2008. Dosar vechi  Miron Mitrea, ministru al lucrarilor publice, transporturilor si locuintei in perioada decembrie 2000 - iunie 2003, respectiv al transporturilor, constructiilor si turismului in perioada iunie 2003 - decembrie 2004, este acuzat de savarsirea infractiunilor de luare de mita, instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals, ultimele doua in legatura directa cu infractiuni de coruptie, instrumentate in dosarul numarul 49/P/2006, preciza un comunicat al DNA din 21 aprilie.În acest dosar, Miron Mitrea este acuzat ca ar fi fost mituit de Irina Jianu cu lucrarile efectuate de trei societati comerciale din Bacau la vila pe care mama sa a detinut-o in Baneasa.
In timp ce rivalii de partid ar vrea sa il schimbe din functie, Florin Chelaru (foto), viceprimarul orasului Navodari, a plecat la Bacau pentru cursuri de perfectionare in managementul Situatiilor de Urgenta.
La intrebarea daca s-au negociat sustineri pentru congres Iliescu a raspuns iritat "Nu s-a discutat despre acest lucru, nu s-a negociat nimic, ei asta-i buna." Potrivit unor surse social democrate, Viorel Hrebenciuc s-ar fi intalnit si cu Adrian Nastase la inceputul saptamanii in Bacau.
Motivul invocat de senator este acela ca nu reuseste sa dezvolte o colaborare constructiva cu filiala de Bacau a partidului.
Sunteti in continuare, in schimb, seful filialei de la Bacau. Dar la alegerile din organizatie n-ati avut contracandidat. V.H.:
Printre cei care semneaza se numara si Viorel Hrebenciuc, presedintele PSD Bacau.
Festivalul "Modernizarea Romaniei", faza pe drumuri, mai precis pe 10.000 de kilometri, arata, in judetul Bacau, in felul urmator:
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
una care va cuprinde Iasi, Neamt, Suceava si Botosani , cu capitala la Iasi si o a doua care se va intinde pe teritoriul judetelor Bacau, Vaslui si Vrancea, cu capitala la Bacau.
"PSD Bacau sustine necesitatea sanctionarii lui Mircea Geoana pentru nerespectarea deciziei de luni a Biroului Permanent National.
Viorel Hrebenciuc a fost primar al municipiului Bacau si prefect de Bacau. A mai ocupat si functia de secretar general al Guvernului.Din 1992, Viorel Hrebenciuc a fost deputat in toate legislaturile.
google-analytics.com