Cautare

19710 de rezultate pentru "cum se comandatv fox" (3.44 secunde)
Tentativa de lovitura de stat din Turcia a esuat, dar undele loviturii se tot propaga inca si e greu de spus acum daca s-a oprit cutremurul sau daca vor urma replici si mai puternice, cu consecinte imprevizibile.
Asa cum a relatat el, in mai multe randuri, intr-o dimineata cu soare stralucitor, pe la inceputul lunii august 1939, cand avea 9 ani, iesise, impreuna cu patru colegi de scoala primara, pe izlazul comunei sale natale, Armasesti, judetul Ialomita.
In jurul orei 00:30, facandu-i-se foame, plutonierul Mancu a vrut sa se abata pe acasa, ca sa manance ceva. ... Intrarea in bloc se facea prin spate. ... Apropiindu-ma, am vazut ca obiectul era un OZN, plutind deasupra soselei, iar langa el se misca un omulet cu o infatisare neobisnuita.
Totusi, isi amintea ca, la un moment dat, in 1980, a fost solicitat de Air Force sa se concentreze prin clarviziune asupra unui obiect care zbura deasupra unei baze din blocul rasaritean.
Directorul Finantelor nu stie sau nu vrea sa spuna cum au fost repartizate masinile tocmai in Tulcea si Mehedinti.
In loc de a se comporta ca un adevarat sef de stat, Basescu a tinut sa arate tuturor doar cine este seful, vataful, jupanul. Exact ca o femeie capricioasa fara creier, dar plina de ifose, care da tot timpul din picior si se otaraste la slugi.
Cum poti sa spui ca doctorii au influentat decizia judecatorilor in cazul Constantin Nicolescu? ... "Cum poti sa spui ca recursul domnului Constantin Nicolescu impotriva arestarii preventive a fost acceptat de instanta pentru ca doctorii au decis sa-l opereze la momentul oportun?
SI DE CE BASESCU SE ADAPTEAZA CU PONTA UPDATE. ... Pai cum, de ce? ... Groparul PD-L nu se va lasa pana nu va pune placa. ... Si cum Boc e mana cu care Basescu trebuie sa termine PD-L, el, mi(ti)cul ardelean, a executat o manevra bizantina:
Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat ca ideea devansarii alegerilor prezidentiale pentru luna mai 2014, astfel incat sa aiba loc in acelasi timp cu europarlamentarele, este una buna, el aratand ca ramane de vazut cum se va concretiza.
Sa vii pur si simplu fara sa fi lucrat o zi in administratia locala si sa conduci o administratie locala atat de importanta cum e Consiliul Regional ar fi extrem, extrem de dificil daca nu chiar imposibil. ... Cum ati vrea sa arate Romania la sfarsitul mandatului dvs?
Altminteri nu ne putem explica cum a putut, de exemplu, o doamna care nu statea bine cu aritmetica, sa certe guvernul ca a indexat pensiile cu doar 4% cand, dupa calculele domniei sale, in care a numarat procentele asa cum a numarat si voturile pentru legea pe care o invoca, ar fi trebuit marite cu 6 procente.
sa vad cum iese Legea referendumului, si sunt convins ca mult mai usor trece referendumul meu cu 50% decat Constitutia lor, pentru ca asta nu e Constitutia Romaniei, e Constitutia unei gasti, a unei gasti, a unui grup.
Sa il ascult pe generalul de 4 stele vorbind pe la televizor, tremurand la fiecare intrebare pe care o detecteaza cu un grad putin mai ridicat de pericol, sau sa imi imaginez viitorul sub domnia unui partid de tip frankenstein, nascut din tot ce e mai hidos si mai respingator in politica romaneasca, asa cum are toate datele sa devina acest UNPR pe steroizi.
Hai, sa vedem cum e si cu circ (Autor: ... - N-ai cum sa ai un cap limpede cand ai in frunte un cap tulbure. ... Hai sa vedem cum e si cu circ.
Cum se joaca jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle? ... Cum functioneaza jocul Incidentul OZN de la Roswell din Google Doodle? ... Nava extraterestra incepe sa coboare mai repede si se pare ca OZN-ul are unele probleme.
Cum se poate elimina? ... INTELEGETI IMEDIAT - Cum opereaza virusul KMSPico? - Cum poate malware-ul KMSPico sa aduca alte programe in PC-ul dumneavoastra? ... Cum opereaza virusul KMSPico?
Cum ar fi inventarea de sintagme inutile. ... In prezent, acest ciudat "ca si" a inceput sa fie folosit chiar si cand nu se urmareste evitarea unei cacofonii. ... Puse la imperfect, verbele se conjuga astfel.
un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu. ... In cadrul targului, Angela Baciu a avut intalniri cu publicul, dupa cum urmeaza: ... Despre cum nu am ratat o literatura grozava (volum de interviuri, ed.Junimea, 2015);
Pentru a pleca intr-o vacanta reusita inseamna sa avem grija cum o planificam, astfel incat sa fie o adevarata placere.
tinerii cu inimi batrane Iar noi locului ne tinem, // cum am fost asa ramanem. ... Un neam se tine de locul lui ca sa poata dainui. ... Care pot obosi, se pot risipi, pot asculta glasurile sireneleor de pe marea intindere a veacului si pot expune fiinta neamului la teribile rataciri.
google-analytics.com