Cautare

19827 de rezultate pentru "cum sa scriu cd" (4.20 secunde)
Sper sa fiu inteles: este greu sa scrii mereu despre aceleasi si aceleasi lucruri.
In complicitate cu functionarii bancari, un oradean a reusit, in nici doi ani, sa scoata credite de un milion de euro, folosindu-se de semnatura a peste 100 de persoane, o buna parte fiind adolescenti.
Daca mai toti imbogatitii din Romania se lauda cum au plecat ei de la zero si au facut bani din nimic, iata ca avem o astfel de marturisire si de la unul din cei mai bogati romani - Ion Tiriac.
'Nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost daca Hitler ori Stalin ar fi trait in era televiziunii, dar stiu pe pielea mea cum este sa traiesti in epoca unui discipol de-al lor.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DE ZIUA LUI BADIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3", in care demonstreaza cum postul tv face jocul regimului Basescu, renuntand la profesionisti in favoarea unor portocalii mascati.
'Toata lumea incearca sa se foloseasca de orice mijloc de comunicare in masa. Este normal sa incerce. Si este la fel de normal sa refuz acest tip de relatii cu lumea politica.
In interviul pe care mi l-a acordat mi-a spus, insa, ca pentru aceasta meserie nu e nevoie de o facultate specializata pe acest domeniu, fiindca, zicea el, mai mult de jumatate din ce trebuie sa stie un jurnalist se invata in sase luni de zile, iar cealalta parte se invata in 40 de ani de practicare a meseriei.
Cum isi imagineaza francezii ca se va desfasura EURO 2016 / sport.ro - Intrat in joc cu un sfert de ora inainte de final, Anthony Martial face 80.000 de spectatori sa rasufle usurati, marcand golul victoriei cu Romania. Fara sa straluceasca, oamenii lui Deschamps se impun cu 1-0.
In sfarsit, am gasit si o stire horror venita de peste hotare, cu un chinez care, desi a fost taiat in doua de un camion, a reusit sa supravietuiasca.
Cand decide sa scape de toate influentele negative, jurnalul ei ii devine cel mai important ajutor. ... Capitolele scurte, asa cum ii plac lui Cuckoo, arata ca nu intodeauna viata de liceu e usoara si uneori chiar si adolescentii au misiuni imposibile.
Pascal a incercat sa dea o definitie timpului. ... Scriu despre timp si parca-l percep ca entitate materiala. ... Pentru ca suntem obsedati sa ne umplem viata cu diverse sortimente de senzatii, nu ne dam seama cat de repede trece timpul.
Diferentele dintre generatii sunt destul de pronuntate, dar sta in sarcina parintilor, nu a copiilor, sa invete sa micsoreze aceste diferente si sa "se implice" in cunoasterea posibilitatilor pe care ti le ofera, printre altele, jocurile video...
Kendrick Frazier, editor al revistei Skeptical Inquirer si un acerb demistificator al fenomenului OZN, bineinteles nu a mai avut curiozitatea sa compare adevaratele declaratii ale lui Jacobs cu cele care i s-au pus eronat in carca. ... Sa fie vorba doar de incompetenta sau de mai mult decat atat?
Oricine isi poate face o idee despre cum se simte un om care plange dar putini reusesc sa identifice faptul ca o persoana sufera atunci cand acea persoana face tot posibilul sa nu o arate, ascunzandu-se dupa o masca.
Nu e nevoie de o asidua frecventare a bibliotecii pentru a intelege ca raportul dintre DEMOS si KRATOS e rezolvat prin mecanismul elementar al votului, nu prin racnet si tropait, ca libertatea de opinie se refera la dreptul de a spune ceea ce gandesti, nu la cel de a le impune altora ce sa gandeasca.
Conform acestui decret, regiunea Transnistria, separata cu forta de Republica Moldova la capatul primului razboi hibrid din istoria moderna, urmeaza sa devina parte componenta a Federatiei Ruse.
Asa s-ar putea rezuma ce traieate Lavinia Pirva (34 de ani) acum, in asteptarea primului sau copil, care urmeaza sa vina pe lume la inceputul verii. ... Draga Lavinia, cum este aceasta perioada de sarcina pentru tine, cum te simti?
Nu vorbesc aici numai de cei care se chinuie sa traiasca de pe o zi pe alta, care nu mai apar deloc in discursuri, totul e bine si frumos acolo, totul creste si e minunat de trait.
Ba creste TVA-ul, anunta ministrul Popescu, dupa care ia o sapuneala si vine si zice ca nu mai creste, altceva o sa creasca. ... Apare un proiect prin care mamele nu vor mai primi opt milioane lunar pentru copil, ci o sa primeasca trei.
Traia singur, nevasta-sa fiind fugita cu fratele sau. ... Concurentii stiu ca nu vor putea depasi niciodata tavanul, dar continua sa sara. ... Caci, asa cum spune Marin in alta parte, la noi, oamenii care sint mai parosi sint intorsi si facuti presuri.
google-analytics.com