Cautare

1574 de rezultate pentru "brd iasi" (2.94 secunde)
Acest produs a fost lansat de BRD Groupe Societe Generale. „Persoanele cu handicap pot contracta credite de consum Expresso pentru amenajari interioare specifice persoanelor cu handicap si creditul auto având drept destinatie achizitionarea unui autoturism adaptat sau nu handicapului solicitantului“, au explicat surse autorizate din BRD Group Craiova.
Banca franceza Societe Generale, actionarul majoritar al BRD, a anuntat ieri ca a fost victima unei imense fraude, de peste 4,9 miliarde de euro în cadrul activitatii diviziei de brokeraj, careia i se adauga deprecieri de active în valoare de doua miliarde de euro, cauzate de criza creditelor ipotecare.
De atunci incoace, au trecut prin faze asemanatoare angajatii Raiffeisen, BRD, BCR si ai altor cateva banci mai putin importante.
BRD-Groupe Société Générale a lansat ieri primele sale carduri cu cip. ... Potrivit acestuia, primele instrumente de plata migrate la noua tehnologie sunt cardurile Maestro si Cirrus BRD.
BRD Group Societe Generale a inaugurat ieri Agentia 24 H. Situata în Piata Garii din Craiova, unitatea este o extensie independenta a Agentiei BRD Express Cetatea Baniei, care permite clientilor, si nu numai, sa aiba acces la operatiuni bancare nonstop.
BCR a verificat mai degraba bonitatea firmelor la care lucram, decât conditiile generale ale clientului, iar BRD ne-a dat de înteles ca am fi depunctati daca am lucra în domenii de activitate afectate de criza.
BRD - culmea comisionului bancar Comisioanele percepute de BRD Groupe Societe Generale atrag atentia atat prin denumire, cat si prin valoare. ... Urmatorul comision practicat de BRD suna asa:
Ieri, BRD a deschis portile clientilor pentru programul "Prima casa", in sensul ca banca primeste dosarele pentru credite. BRD a fost prima institutie bancara care a semnat conventia cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), care va garanta imprumuturile persoanelor fizice.
Daca acum trei ani, clientii nu prea stiau despre ce este vorba, acum numarul clientilor este din ce in ce mai mare", au declarat surse autorizate din BRD Craiova.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
In ultima perioada, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele si au inceput sa se adreseze unui public tot mai larg.
BRD ofera studentilor craioveni doua tipuri de credite, unul de consum si unul pentru studiile postuniversitare.
Cel putin asa reiese dintre declaratiile de intentie ale unora din cele mai puternice banci de la noi, precum BCR, BRD sau Raiffeisen Bank. ... Potrivit Ghiseului Bancar, cele mai active banci in ceea ce priveste numarul de unitati deschise in 2006 au fost BRD si Banca Transilvania.
Cea de a XI-a editie a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cu sprijinul Romexpo SA si in parteneriat cu BRD Societe Generale, a debutat ieri - la complexurile "Perla" si "Select" din statiunea Mamaia - cu un numar impresionant de expozanti, comparativ cu editiile precedente.
Tentativele de fraudare prin care atacatorii incearca sa afle informatii confidentiale de la clientii serviciului Internet Banking al BRD continua, anunta Mediafax.
Pachetele de servicii vin cu reduceri La BRD, oferta vizeaza pachetele de servicii. „Strategia BRD a anului acesta a fost promovarea pachetelor de servicii. În prezent, BRD are cinci tipuri de pachete.
Actiunile BRD-Groupe Societe Generale sunt suspendate azi de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), in urma informatiilor din presa internationala privind o frauda de 4,9 miliarde de euro aparuta la Societe Generale, actionarul majoritar al institutiei.
BRD si Carpatica au avut si ele scaderi importante, iar Transilvania a scapat deocamdata, fiind suspendata de la tranzactionare. ... Lichiditatea a fost ajutata de titlurile SIF Oltenia si de cele ale BRD - Groupe Societe Generale, acestea acumulând 20,53%, respectiv 13,82% din valoarea totala tran-zactionata.
google-analytics.com