Cautare

472 de rezultate pentru "abonati telekom ialomita amara" (3.90 secunde)
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Numarul de abonamente la telefonia mobila a crescut in 2004 cu 45% fata de anul precedent, ajungindu-se la 47 abonati la 100 locuitori, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica. ... Aceiasi operatori inregistrau peste 67 la suta din numarul total de abonati.
Firul pierde teren Potrivit raportului, ANRC inregistra, la finele anului 2005, un numar total de 4,3 milioane de abonati la servicii de telefonie fixa.
Intre timp, municipalitatea a semnat cu aproximativ 5.000 de abonati acorduri ca raman in sistemul orasului.
376.704.469 de vizualizari, 973.192.910 minute de vizionare a celor 700 de clipuri existente, adica aproximativ 1850 de ani si nu mai putin de 165.226 "subscribers", claseaza canalul de Youtube al Cat Music pe locul 1 in topul canalelor cu cei mai multi abonati in Romania, conform ZeList Monitor.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Ialomita vor fi alesi patru deputati si doi senatori.
Masura de prelungire cu 7 zile a termenului de plata a facturilor scadente a fost anuntata joi, 9 februarie, de catre Vodafone pentru clientii abonati, persoane fizice, care locuiesc in localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada din 19 judete:
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a comparat pe Traian Basescu cu Nicolae Ceausescu, la conferinta judeteana extraordinara a PSD Ialomita, ironizandu-l si spunand ca este un om pe care nu-l poti lua in seama, fiindca "se uita lumea cu suspiciune la el, e treaz sau nu?".
Potrivit datelor din teren, cele mai mari suprafete de culturi cu grâu afectate se afla în judetele Teleorman, Ialomita, Calarasi, Dolj, Giurgiu si Vaslui, pentru culturile de orz si orzoaica cele mai întinse suprafete se regasesc în judetele Teleorman, Ialomita si Constanta, iar în cazul culturilor de rapita, culturile cele mai afectate sunt în judetele Ialomita, Vaslui, Calarasi si Constanta.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
In anul 1979, imi apareau primele doua carti la Slobozia (Judetul Ialomita -File de istorie, in colaborare cu Alexandru Vladareanu, si Istoria invatamantului din judetul Ialomita, vol. II 1918-1978), pentru ca in anul urmator sa ma regasesc printre autorii volumului Judetul Ialomita, publicat la Editura Sport-turism din Bucuresti.
Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, duminica, in zona unei piete agroalimentare din judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi.
Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport.
Nicolae Dica a vorbit la Telekom Sport despre parcursul nationalei si plecarea lui Mirel Radoi de pe banca primei reprezentative. ... De ce sa nu continue Mirel ce a facut bun pana acum?", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport.
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
Mihai Stoica a spus, la Sport Report de la Telekom Sport, ca tensiunile dintre Gigi Becali si Edi Iordanescu au pornit de la refuzul antrenorului de a-l schimba pe Constantin Budescu la pauza partidei cu FC Voluntari (0-0).
Aboneaza-te la canalul de YouTube Telekom Sport Romania AICI: ... Site Oficial Telekom Sport: https://www.telekomsport.ro/ ? Pagina oficiala de Facebook:
Eu am mai spus, in trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dica, la Telekom Sport. ... Din informatiile Telekom Sport, Edi Iordanescu a fost si el abordat pentru postul de selectioner, lasat vacant de Mirel Radoi.
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior. ... Nu-si merita locul", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.
google-analytics.com