Cautare

529 de rezultate pentru "abonamente si telefoane" (3.87 secunde)
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Astfel, potrivit Institutului National de Statistica (INS), numarul bunurilor durabile care au intrat in dotarea populatiei a crescut la principalele categorii de produse in 2006, comparativ cu 2005, majorari semnificative inregistrandu-se la electronice si electrocasnice.
Nemultumirile siderurgistilor legate de transportul la locul de munca nu au ramas fara ecou, reprezentantii celor 4 sindicate, FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum incercand sa gaseasca impreuna cu administratia Combinatului solutii pentru rezolvarea acestei probleme.
Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Normal ar fi sa se ieftineasca produsele din import si serviciile percepute în euro.Moneda europeana se depreciaza continuu fata de leul românesc, de doua saptamâni încoace.
Cresterea preturilor de consum s-a accelerat la 0,69% in iulie, astfel ca rata anualaa inflatiei a urcat la 9,04%, cel mai inalt nivel din ultimii trei ani, avansul fiind determinat de scumpirea gazelor naturale si a energiei electrice, potrivit Institutului National de Statistica(INS).Un nivel mai ridicat al inflatiei a fost inregistrat in iulie a anului 2005, cA¢nd rata inflatiei s-a situat la 9,3%.in luna iulie a acestui an, grupa produselor nealimentare a fost singura care a inregistrat o crestere a preturilor, de 2,31%, marfurile alimentare ieftinindu-se cu 0,68%, iar serviciile cu 0,3%.Avansul preturilor produselor nealimentare a fost determinat de scumpirea gazelor naturale cu 12,53% si a energiei electrice cu 4,51%.
Incepand de ieri, 21 octombrie, orice abonat de telefonie poate migra intr-o alta retea fara sa-si schimbe numarul de telefon. ... In Uniunea Europeana numai Romania si Bulgaria nu au introdus acest serviciu.
Compania de telefonie mobila Cosmote a raportat, in primele noua luni ale anului, un profit operational inainte de taxe, dobanzi, depreciere si amortizari (EBITDA) de 10,6 milioane euro, comparativ cu o pierdere de 27,4 milioane euro inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut.
Incepand cu luna iunie, taxa de bariera din statiunea Mamaia va fi reintrodusa, iar valoarea acesteia va fi aceeasi ca si anul trecut, de trei lei o intrare. ... Constantenii sau agentii economici din Mamaia care au masini in leasing vor putea obtine abonamente gratuit.
Invingatorul zilei si cel care a reusit sa-si adjudece premiul de 1000 de lei este Daniel Dima din Bucuresti. El i-a invins pe George Stoian, din Adunati, si pe Andrei Arma, din Bucuresti.
Primaria Craiova pregateste un nou proiect de hotarare a consiliului local, care sa permita acordarea gratuita a vinietei celor care si-au platit deja taxa de parcare.
Cristian Hostiuc) Pe 17 noiembrie 1998 a aparut primul numar din Ziarul Financiar, o publicatie prin care Adrian Sarbu, proprietarul ei, spera sa dea o voce business-ului din Romania care incerca sa-si faca loc intr-o economie dominata de stat, de neincrederea in viitor si in propria sansa.
In scurt timp se scumpesc si produsele de import. Daca se mentine trendul actual al euro, atunci la sfarsit de luna sau la inceputul lunii viitoare, cheltuielile oamenilor vor creste la multe capitole, din cauza ca foarte multe servicii si chiar produse sunt raportate la cursul leu-euro.
In scurt timp se scumpesc si produsele de import. Daca se mentine trendul actual al euro, atunci la sfarsit de luna sau la inceputul lunii viitoare, cheltuielile oamenilor vor creste la multe capitole, din cauza ca foarte multe servicii si chiar produse sunt raportate la cursul leu-euro.
Scrisoare catre domnul Google si catre domnul Facebook (Autor: ... Cu aripi si nepatimasi.
Sala de forta / fitness este o parte importanta a experientei tale de zi cu zi si o necesitate. Iti doresti sa te antrenezi, recuperezi, mentii, intretii intr-o sala unde aparatura si instructorii te inspira, motiveaza. ... Logistica salii este foarte bine asigurata si in pas cu inventiile in domeniu.
Conform procedurilor, au fost verificate toate instalatiile si utilajele din dotare, sunt folosite cele 3 tunuri la capacitate maxima, s-a batatorit zapada, astfel incat partia sa se poata incadra in parametrii normali pentru skiat, arata Romil Botezatu, directorul Serviciului Public Judetean pentru Promovarea Turismului si Coordonarea Activitatii de Salvamont (SPJPTCAS) din cadrul Consiliului Judetean.
Sub comanda antrenorului Xavier Pascual Fuertes, tricolorii au efectuat zilele trecute un cantonament la Barcelona si au participat in finalul anului la Yellow Cup, un puternic turneu amical in Elvetia.
Bucharest 10k&FAMILY RUNce s-a desfassura tduminica, 7 aprilie, incepand de la ora 09:00, pe un traseu de 10 km inchis traficului auto, cu punct de start si sosire in Parcul Izvor.
Dupa ce in Statele Unite ideea de a-ti face abonament pentru muzica a avut succes, iata ca abonamentul on line la muzica a ajuns si in Europa, mai precis in Franta. ... Conform site-ului tf1.lci.fr, compania Universal Music va incerca si ea acest nou concept de oferta nelimitata.
google-analytics.com