Cautare

2391 de rezultate pentru "vasile bratianu" (4.48 secunde)
Agerpres informeaza ca analistul politic Iosif Boda a declarat ca gestul lui Vasile Blaga de a demisiona din functia de ministru de Interne este unul laudabil. ... Gestul lui Vasile Blaga a fost unul de demnitate", a declarat analistul.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Ponta, despre Aura Vasile:
Ion Vasile, UNPR: ... Potrivit senatorului UNPR Ion Vasile insa democrat-liberalii au incalcat intelegerea dintre cele doua partide, el fiind propus pentru CJ, iar Preda la primaria municipiului.
Vasile Dancu:
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: ... - Vasile Dancu: Nu putea porni de jos. In functia de premier a fost investit in 2012, reprezinta acolo 60% din romani.
Afla ce celebreaza Google marti prin logo Catedrala Sfantul Vasile din Moscova, inaltata in urma cu fix 450 de ani, este celebrata marti deGoogle, prin logo-ul adoptat.
Aproape 600.000 de romani isi sarbatoresc onomastica in prima zi a anului, de Sfantul Vasile Aproape 600.000 de romani poarta numele Sfantului Vasile, potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, informeaza luni un comunicat al MAI.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Jiu, Vasile Doru Pirici, Vasile Breben si minorul T.V.A. ... Vasile Doru Pirici este acuzat de talharie si violare de domiciliu, iar Vasile Breben, de complicitate la furt calificat.
Bratianu, Traditia istorica despre intemeierea statelor romanesti, Bucuresti 1980, pag. ... Bratianu, op.cit. , pag. 170. 8. I. Nistor, Basarabia nr.10/1990, pag.
Regina Elisabeta, Regele Carol I, primul-ministru Bratianu, P. ... Intitulat Pentru libertatea presei si a jurnalistului, acesta era un protest la adresa incalcarii dreptului la libera exprimare si demasca masurile represive luate de guvernul Bratianu impotriva jurnalistului Emil Galli.
De un deosebit interes spiritual, polul Coslogeni are in apropiere si manastirile RADU NEGRU si LIBERTATEA, prima infiintata in biserica veche a satului Radu Negru, stramutat din cauza repetatelor inundatii, iar ultima infiintata in vechea biserica a satului Libertatea (numit initial Bratianu), sat infiintat in 1898 de Ion Bratianu prin exproprierea citorva boieri si a improprietaririi unor familii de tarani veniti din toate colturile tarii (Ardeal, Olt, Braila, Neamt, etc.) si desfiintat de comunisti dupa cca.
Bratianu" a organizat aseara a doua editie a Galei "Eleganta si Profesionalism", o manifestare adresata exclusiv femeilor de succes din Constanta. ... Bratianu" trebuie sa continue si sa se transforme in traditie.
I.C.Bratianu si Faleza Sud, dar si localitatile Cumpana, Agigea, Eforie, Topraisar, Baraganu. ... Bratianu, dar si localitatea Valu lui Traian.
Pentru ca de la PSD Alexandru Mazare si-a manifestat deja interesul pentru un anumit colegiu pentru Senat (cel format din colegiile 6, 7 si 8 pentru Camera Deputatilor, adica cel care insumeaza portiuni din municipiul Constanta - I.C.Bratianu si Faleza Sud, CET, ICIL, Coiciu, Salvare, Inel II, Viile Noi, Medeea, Kilometrul 4-5, sectia de votare nr.
Carp, lider de partid, spune, primit fiind la rege, ca Bratianu e un prost. Bratianu, sosit si el la rege, repeta acelasi lucru despre Carp.
Bratianu incoace. ... Recunoaste ca Ponta, survoland si propriul mandat si inghitind umilinta infrangerii, e comparabil doar cu premierul Bratianu, acoperind timp, razboaie si nelinisti adanci?
Clientii Concesiunii Trimarca Dacia-Renault-Nissan, situata pe Bd-ul Bratianu nr.251, la iesirea din Constanta spre Valu lui Traian, sunt supusi unui tratament de batjocura ce seamana mai mult cu un act de piraterie.
Mittal Steel, reclamat peste tot Secretarul general al Blocului National Sindical, Matei Bratianu, a declarat ca toate abuzurile facute de administratia Combinatului vor fi aduse la cunostinta de catre BNS la nivel international, respectiv la Confederatia Europeana a Sindicatelor, la Uniunea Europeana, Consiliul Europei, Organizatia Internationala a Muncii.
google-analytics.com