Cautare

1276 de rezultate pentru "ted dumitru" (3.11 secunde)
Exista un plafon exprimat ca procent din PIB pentru acest tip de cheltuieli, dar si o valoare absoluta, pe care nu are voie sa o depaseasca", a declarat pentru gandul Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank.
Dumitru, Rada, Tataru si Unguru. ... Revelatia Roberto Dumitru Autor a trei goluri in cele doua stagii din Antalya ale pandurilor, juniorul Roberto Dumitru ar putea debuta in Liga 1 inca din acest sezon. ... "Din urma vin Neagu, Roberto Dumitru...
Steaua va primi trofeul de campioana in ultima etapa Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca, din discutiile avute cu oficialii FC Steaua, formatia ros-albastra va primi trofeul de campioana la finalul partidei de pe teren propriu cu FC Brasov, programat in ultima etapa, la 29 mai.
Dumitru Dragomir: "Gigi Becali va fi eliberat in doua saptamani" Invitat in platoul unei emisiuni de televiziune, Dumitru Dragomir a facut o declaratie surprinzatoare cu privire la Gigi Becali.
Seful de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, dorea 17 echipe in Liga I, cate au ramas dupa acordarea licentelor, in timp ce presedintele de atunci al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a sustinut un sistem cu 18 echipe pentru a evita o diminuare a sumei care revine anual cluburilor din vanzarea drepturilor TV.
In cursul noptii de luni, procurorii DNA i-au retinut si pe fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu, pe omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si pe omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controleaza grupul de firme Niro.
Dumitru Matei - Presedinte Executiv SAMF. ... Dumitru Constantin-Dulcan a vorbit despre Dimensiunea spirituala a stiintei”, sustinand ca In cea de-a doua jumatate a secolului al XIX -lea, majoritatea stiintelor par sa isi atinga apogeul dezvoltarii. ... Dumitru MATEI; ... Dumitru CONSTANTIN-DULCAN;
Dumitru Constantin-Dulcan, care semneaza si prefata. ... Prefata de Dumitru Constantin-Dulcan Cartea lui Dan Farcas este o pledoarie pentru o Noua Stiinta, una a totalitatii, a intregului existent. ... (Dumitru Constantin-Dulcan) * * * Are oare omul, in materialitatea existentei sale, o misiune, conferita eventual de constiinte superioare?
Mesterul popular Dumitru Marinica este un gospodar din comuna giurgiuveana 1 Decembrie. ... Dumitru Marinica este nu doar un mester popular talentat, ci si un gospodar harnic.
Primarul Dumitru Nicolae se afla la sfarsit de mandat. ... Dumitru Nicolae, in general, nu recunoaste nimic. ... Ascultandu-l pe Dumitru Nicolae, ramai cu impresia ca, in cei aproape opt ani de cand este el primar, s-a turnat atata asfalt incat sa acopere distanta Galati - New York.
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica. ... Un partid la care ravneste si peremistul demisionar Dumitru Dragomir.
Actorul Doru Octavian Dumitru este un om sufletist. Interesant este ca, in general, glumele lui Doru Octavian Dumitru nu au accente politice, deoarece "politicul este cel care da o paine altora, nu mie".
Fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e sigur ca Gigi Becali are mai multi bani decat Ion Tiriac si nu-l intereseaza ca, oficial, nu e pe primul loc in clasamentul bogatilor.
Notiunea exista, chiar si termenul Hypertext fusese deja introdus de Ted Nelson (1965). Problemele si avantajele parcurgerii informatiilor organizate ca hipertext fusesera deja analizate de Doag Engelbart, realizator al unui prin sistem online si inventator al mausului.
Ted Phillips a inventariat peste 5000 urme fizice ale trecerii unor OZN-uri, colectate din 95 de tari. Niciuna nu e mentionata.
Cercetatorul ufolog veteran Ted Oliphant a mentionat pe Facebook ca si el a auzit, de la Nathan Twining Jr., ca tatal sau a vazut la Roswell un extraterestru si ca a folosit mijloace telepatice pentru a comunica.
In amurg, el si colegii sai de echipaj Ted Peralta si Mack Hanna se deplasau pe autostrada US 90, indreptandu-se spre oraselul Ocean Springs.
Ted Phillips a inventariat peste 5000 urme fizice ale trecerii unor OZN-uri, colectate din 95 de tari. Niciuna nu e mentionata.
El a fost sustinut, la acea vreme de alti doi senatori, membri ai subcomisiei pentru bugetul apararii, Ted Stevens si Daniel K.
Creat in 2007 de senatorii Ted Stevens (care a declarat ca, pilot fiind, a fost urmarit de un obiect misterios), de Daniel Inouye si apoi de liderul majoritar democrat Harry Reid si finantat cu 22 de milioane de dolari de la bugetul Departamentului Apararii, programul a investigat si a evaluat rapoartele privind observatii OZN, dintre care multe proveneau de la angajatii unor servicii americane.
google-analytics.com