Cautare

881 de rezultate pentru "stiinta turburea sadu" (2.67 secunde)
Sfarsitul prematur al unui mare om de stiinta ROSALIND FRANKLIN.
Pe 15 si 16 octombrie copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la nivelul 1 din Mall Promenada pentru evenimentul de stiinta educativa SCIKiDS Festivalul Stiintei.
Nu exista cuvinte care sa descrie beneficiile pe care stiinta le-a adus omenirii. ... Ce este stiinta? In ciuda limitarilor mentionate mai sus, stiinta pretinde totusi, adesea, ca este singura metoda valabila in cunoasterea adevarurilor lumii materiale.
Intre multe alte reactii, acest eveniment a reinnoit si discutiile despre modul in care stiinta si credinta se raporteaza la posibilitatea unei vieti inteligente in alte locuri din Univers.
Poate deveni ufologia o stiinta? ... FARCAS) (continuare) Scepticism temperat "Speram sa eliminam prapastia dintre stiinta si ufologie" - a declarat Jan Harzan - "Ele sunt una si aceeasi.".
Marea "Stiinta" de alta data faptuia miracolul de a uni sufletele a sute de mii de olteni intr-unul singur, de a uni sutele de mii de voci intr-una. ... "Stiinta" lor era rupta din sufletele lor si un balsam pentru necazuri, dureri, nerealizari...
FARCAS) In septembrie 2014, Agentia spatiala NASA si Biblioteca Congresului american au reunit oameni de stiinta, istorici, filosofi si teologi din intreaga lume pentru un simpozion de doua zile intitulat Pregatirea pentru descoperire. ... El i-a declarat lui David Freeman, editor principal pentru stiinta al Huffington Post:
In schimb, daca sunteti aici sa vorbim despre stiinta, sunt fericit. ... Omuleti verzi sau stiinta?
Haines, un om de stiinta pensionat din NASA si seful stiintific al Centrului National al Aviatiei de Raportare a fenomenelor anormale (NARCAP), dar mai ales un psiholog al perceptiei:
43, ca doar acei contabili care opereaza erori "cu stiinta" pot fi acuzati de fals intelectual:
Romania a avut cateva domenii de interes, care au produs, in stiinta si tehnologie, o serie de acumulari, care puteau duce la un salt tehnologic. ... Si nimic nu atrage tinerii catre stiinta si tehnologie. ... ca stiinta si tehnica sunt parti ale unei ideologii.
Clubul Sportiv Judetean (CSJ) Stiinta "U" ... Nedispunand de resurse financiare importante, noul patron a decis sa foloseasca resursele de la CSJ Stiinta "U" ... CSJ Stiinta "U"
Spre deosebire de azi, cand stiinta (cercetatorii) vrea sa ne convinga de faptul ca este in posesia tuturor adevarurilor de pe Pamant, in secolele trecute despre dragostea, acest inefabil farmec al existentei umane, au vorbit doar scriitorii, fie ei poeti sau dramaturgi. ... E de acord stiinta cu acest adevar?
OZN-urile, stiinta si lumina de sub felinar (Autor :
nutritia, stiinta alimentelor, igiena alimentatiei, protectia mediului si afacerea de restauratie, ceea ce demonstreaza din plin polivalenta profesionala a Gabrielei Berechet.
OAMENII DE STIINTA SPUN CA, DUPA MOARTE, CONSTIINTA NOASTRA SE POATE MUTA INTR-UN UNIVERS PARALEL! In anii 1980, Andrei Linde, om de stiinta de la Institutul de fizica Lebedev, a dezvoltat teoria mai multor universuri.
Cei patru falsi inspectori, trei barbati si o femeie, au fost prinsi in comuna Turburea, unde au efectuat mai multe controale la diferite societati comerciale.
"Prietenii mei, care sunt oameni de stiinta, spun ca "nu e nimic cu OZN-urile;
Foarte curand s-a avansat o explicatie pentru fenomenele legate de astfel de practici, explicatie acceptata chiar si de unii oameni de stiinta:
Oamenii de stiinta au o aversiune fata de acest subiect. ... In cel mai bun caz, savantii declara ca stiinta nu este inca pregatita sa se confrunte cu aceasta provocare, drept pentru care ar fi o pierdere inutila de timp si de bani sa ne ocupam de ea.
google-analytics.com