Cautare

436 de rezultate pentru "petrolu" (2.02 secunde)
Octavian Andronic publica pe Amos News articolul "Haosul are un nume: Guvernul Boc!", pe care il puteti citi in continuare.
e-politic.ro informeaza: Daniel Savu: Tradatorii nu au ce cauta in comisia de control a SRI.
Inpolitics informeaza:
Site-ul romanian.ruvr.ru publica rezultatele unui sondaj cu o singura intrebare : De ce SUA ameninta Iranul? Cei mai multi respondenti (43,3%) au ales varianta urmatoare:
CorectNews : America si razboiul coanei Macovei (Autor : Mircea Dogaru PRESEDINTELE SCMD) Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva.
Moshemordechai.ro:
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Despre noul sistem al redeventelor ca prioritate", pe care o puteti citi in continuare.
Moshemordechai.ro :
DCNews: Razboi langa Romania, pana pe 9 mai Pe surse sau direct, generalii americani care au vizitat de curand Bucurestiul ne-au comunicat:
Adrian Nastase a publicat pe blog un articol intitulat: Ce se intampla, Doctore?, pe care il puteti citi in continuare.
STIRI PE SURSE Informeaza: Stratfor: Romania se uneste cu Moldova, Rusia se va destrama (Autor: Gabriel Zamfirescu) Un raport al Stratfor ar trebui sa ne faca sa sarim in sus de bucurie.
Dupa ce pretul titeiului a tot crescut in ultimele luni, atingand chiar cote istorice, ministrii OPEC (organizatia tarilor producatoare de petrol) prognozeaza scaderea pretului.
Economia romaneasca se afla inca in faza de inceput in ceea ce priveste capacitatea de absorbtie a capitalului, iar gradul de indatorare publica se reduce pe an ce trece.
Prin construirea conductei paneuropene Constanta - Trieste, Romania, prin terminalele sale petroliere de la Marea Neagra, va deveni principala poarta prin care va trece titeiul pentru Europa.
In cursul noptii de 10 - 11 noiembrie a.c., jandarmii care patrulau in zona bulevardului Aurel Vlaicu au anuntat ca in imediata apropiere a Liceului nr.
Energia electrica si termica se vor scumpi semestrial (la 1 ianuarie si 1 iulie), in 2005, iar gazele naturale o singura data (in ianuarie), dupa cum se arata intr-un raport asupra inflatiei realizat de Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Saptamina nefasta pentru principalele valute. Dupa mai mult de trei ani, dolarul american a scazut sub pragul de 30.000 de lei.
In cursul diminetii de ieri, hotii de combustibil au atacat din nou conducta Conpet, in zona localitatii Lazu.
Pretul petrolului a scazut miercuri cu aproape doi dolari, aproximativ 4%, ajungand la 47,25 de dolari pe baril, dupa prezentarea unor date oficiale care au pozitionat rezervele SUA peste asteptarile pietei, potrivit Reuters.
google-analytics.com