Cautare

3146 de rezultate pentru "lupte libere galati" (3.42 secunde)
In favoarea surorii sale Helene va duce, cu o furie sporita, lupte care isi vor da roadele, mai ales cind va obtine posibilitatea de-a o indruma pana la bacalaureat, impotriva dorintei mamei lor, care spera sa scoata macar o singura buna burgheza, din doua fete!bSimone insasi s-a pomenit ca i s-a interzis, la vremea aceea, candidatura ca studenta la Scoala Normala Superioara si frecventarea cursurilor de filozofie de la Sorbona!
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. ... Liderul democrat sustine ca nu exista nici un fel de grupare care sa se lupte in detrimentul celeilalte, ci exista o singura grupare, cea a PD.
El a precizat insa ca Adrian Nastase trebuie sa decida daca vrea sa se "lupte" cu Justitia sau cu partidul. ... Adrian Nastase trebuie sa decida daca doreste sa se lupte cu Justitia (...) si cu partidul in acelasi timp", a afirmat liderul PSD.
Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a declarat pentru NewsIn ca nu intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) legea uninominalului a USL pentru ca poporul a votat printr-un referendum ca doreste acest tip de vot si ca el nu se poate opune cetatenilor, adaugand ca lasa partidele sa se "lupte".
Acestia, impreuna cu directorii supermarketurilor, sunt acuzati ca au organizat si pus la punct o vasta retea de lupte ilegale de pensionari. "Sub pretextul promotiilor la tigai sau bormasini zeci de lupte ilegale intre pensionari s-au desfasurat pe tot cuprinsul tarii.
Liderii marcanti ai PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, au sunat goarna in teritoriu si i-au indemnat pe toti membrii partidului sa se mobilizeze si sa lupte cu toate fortele impotriva actualei Puteri.
Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte libere. ... Atletism, Box, Canotaj, Kaiac-canoe, Lupte. ECHIPE SCOLARE Handbal, Volei, Baseball, Canotaj, Atletism; CS. Fortus Calarasi - sectie culturism
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
revenirea la democratie, pluripartidism, alegeri libere, libertatea de constiinta. ... revenirea la democratie, pluripartidism, alegeri libere, libertatea de constiinta etc.
In acest context, Comitetul Executiv al Partidului National Roman intrunit la Oradea, la 29 septembrie/12 octombrie 1918, a adoptat in unanimitate o declaratie, redactata de Vasile Goldis, privind hotararea natiunii romane din Transilvania de a se aseza ''printre natiunile libere'' (in baza dreptului national ca fiecare natiune sa dispuna liber de soarta sa), potrivit volumului ''Istoria Romaniei in date'' (Editura Enciclopedica, 2003).
Dupa campania initiata, organizata si finantata pentru denigrarea si anularea Revolutiei Romane din decembrie 1989, puterea basescista pregateste, acum, implinirea a 18 ani de la primele alegeri libere din Romania prin votarea la televizor a legii lustratiei, chiar in ziua de 20 mai.
In plina campanie, in noiembrie si decembrie 2009, s-au dat zile libere pentru a se reduce salariile... ... "Nu dati zile libere, ca sa ne incadram in deficit. ... Dati zilele libere".
pasajul rutier subteran de la Piata Presei Libere, cel de la Piata Sudului si vor continua lucrarile la pasajul suprateran de pe Mihai Bravu, peste Dambovita. ... Este vorba despre pasajul Mihai Bravu, Pasajul Sudului si Pasajul Piata Presei Libere. ... Pasajul Piata Presei Libere este in dezbatere publica.
Masura a fost decisa de Ministerul Educatiei pentru recuperarea, in avans, a zilelor libere de 2 si 3 mai.Saptamana de scoala se prelungeste cu doua zile in perioada 15-30 aprilie pentru toti elevii, de la clasa I pana la a XII-a.
La Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti sunt libere 80 de locuri la zi (barbati si femei), dintre care trei pentru romi si opt pentru forma de invatamant cu frecventa redusa.
30 noiembrie, Inca o zi libera - sarbatoare legala Zile libere la romani sunt destule, doar dupa unii, insuficiente dupa alti. Printre cei care sunt nemultumiti de numarul zilelelor libere sunt si cei de la PDL.
Sedinta aniversara a Senatului consacrata alegerilor din 20 mai 1990 Biroul permanent al Senatului a aprobat luni propunerea Asociatiei Neguvernamentale Clubul CPUN ca 25 de ani de la primele alegeri libere, desfasurate in 20 mai 1990, sa fie marcati miercuri la Parlament.
O noutate o reprezinta constituirea asa-ziselor antrepozite libere. Ele sunt destinatii vamale pe teritoriul Romaniei in care regimul vamal aplicabil marfurilor va fi similar cu cel din zonele libere.
Cei mai multi dintre angajatii celei mai mari uzine de la Combinat, Uzina de Laminate Plate (ULP), nu vor mai veni la munca incepand cu 21 decembrie si pana pe data de 5 ianuarie, acestia trebuind sa isi ia zilele libere ce li se cuvin pentru orele suplimentare muncite.
Senatorul PNL Mircea Diaconu a criticat, sambata, in timpul unei conferinte de presa sustinute la Tulcea, decizia de acordare a zilelor libere obligatorii fara plata, conform Legii 324/2009.
google-analytics.com